Hvem i svarte sa at kokosnøttræv er fint?

Nå må disse toppbloggerbloggdamene slutte.

Jeg lar toppblogger Sophie Elise og S.Raad stå som eksempler på hva du som ung jente absolutt ikke skal gjøre med kroppen din.

Det ser faktisk ut som om damene har delt ei kokosnøtt i to, barbert bort hårene, malt de hudfarget og limt de på bakpå ræven.

Det ser hvertfall slik ut da de står stille…

En snutt fra Paradise Hotel på Mads Hansen instastory (å følge Mads Hansen kan anbefales) viser S.Raad danse og riste på bakdelen. Da ser det ikke ut som to halvdeler av ei kokosnøtt lenger. Da ser det ut som to geleklumper som kommer til å riste fra nå og til fellesferien. Det ser f*** meg ikke ut i måneskinn.

Hvem i svarte sa at dette er fint?

Det ser jo ikke ut som ræva hører til kroppen i det hele tatt. Rompa står så rett ut i været at de går rundt som levende eksempler på handikap-parkeringsskilt.

Og det verste.. Dette sitter ungjenter og tror de må gjøre sånt for å få et like «fint» liv som disse toppbloggerne har. Det sitter helt vanlige norske ungdommer og ser på disse folka og tror at for å bli lykkelig og suksessfull så må det opereres og fikses.

Disse damene er usunne forbilder for unge mennesker og burde kommet med en advarsel hver gang de var ute.

De vil jo ikke ta ansvaret de har som kjente personer og advare mot det ene og det andre. Da får samfunnet trå til og gjøre det.

#blogg #kropp #sex #rompe

Forstår det bare ikke… sikkert fordi jeg er hauggammel…

2 kommentarer
  1. Det er helt gale mathias hva unge jenter gjør med kroppen sin nå om dagen… er ikke pent, men jeg er ifølge datteren min på 8 år en fossil 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg