Dette trengte vi ikke i fødebagen

Bloggeren Pilotfrue har i disse dager et meget informativt og samfunnsviktig innlegg ute om hva hun og gemalen hadde i fødebagen da deres førstefødte skulle ankomme verden. Her var ingenting glemt, ingenting spart på og ingenting overlatt til tilfeldighetene. Enden på visa var da at Pilotfrue fikk bruk for absolutt alt bortsett fra en rull med 4-lags kjempemykt dasspapir, for som hun sier selv: “De hadde mykt toalettpapir allerede på rullene på sykehuset”.

Ikkenoe smørepapir eller 2-lags der nei….

Jeg tenkte jo da at jeg kan jo ikke være noe dårligere enn samfunnsdebattanten Pilotfrue, selv om det begynner bli ganske mange år siden vi var på fødestuen, så her kommer mitt innlegg om det samme; 

“Dette trengte vi ikke i fødebagen”.

1 – Knipetang

2 – 4 Donald-pocket

3 – Sykkelpumpe

4 – Coctailpølser

5 – Badeball

6 – Oppvaskhansker

7 – Krølltang

8 – 6-pack tennissokker

9 – Best of Vikingarna cd-samling

Så da vet dere det kjære lesere. Dette trenger dere antakeligvis like lite som oss i den gledelige stund.

Alltid hyggelig å hjelpe unge førstegangsfødende med relevante gode innlegg og opplysninger rundt viktige milepæler i livet.

 

#fødsel

 

2 kommentarer
  1. Nå vet eg at du ikkje har trykket en baby ut gjennom underlivet og blitt sår som F. kanskje har du heller ikkje lagt på sykehus noen gang med det sandpapiret de driver med der. At hun valgte å ha med seg toalettpapir hjemmefra er fordi hun tenkte praktisk og at fødeavdelingen muligens ikkje var mer smart enn resten av sykehuset, altså har sånn resirkulert papir på diger rull som føles som det skikkelig river godt i hekken. Ikkje nett noe man ønsker etter en slik opplevelse……hun brukte alt i fødebagen untatt papiret fordi de HADDE mykt toalettpapir og fordi hun måtte få keisersnitt og dermed ikkje opplevde å være sår eller full i sting etterpå.
   Du er morsom, eg liker det du skriver,men ikkje alltid du setter deg inn i hvordan kvinner har det på sitt mest sensitive område 🙂 Kanskje din fru er wonderwoman og syns sandpapir på fødeavdelingen var helt topp 🙂 I så fall heia dere.
   Som førstegangsfødende vet man ikkje alt man kan forvente så eg syns flyfruen stilte opp forberedt 🙂 ha en strålende dag

  2. Haha, det er godt å vite, hadde liksom troa på å lese Donald Pocket, mens jeg grillet Coctailpølser og lyttet til Vikingarna. Men den gang ei, får vel flere anledninger til det 🙂
   Liker liker bloggen 🙂 måten du skriver på, liker også at du klarer å provosere på deg ett eller annet menneske som må fortelle livshistorien sin for å påpeke at du du har feil 😛 (cuskima)
   Herlig!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg