Bibelbeltet tråkker til igjen? Brev til lesbiske..

Over-religiøse folk er sjuke i hue..

Jeg er ikke noen stor fan av Farmen…faktisk har jeg ikke sett en eneste episode denne sesongen, men det er vanskelig å unngå å ha fått med seg at det er et kjærestepar der inne. Et kjærestepar bestående av 2 kvinner.

Nåvel..

En av de hentet posten her om dagen og så noe hun trodde var et hyggelig julebrev…det var det ikke… Det var det brevet du kan lese over her. Men, hvis du ikke klarer lese den skriften så kommer brevet her:

***

Du, lesbiske Lene, vi aksepterer din legning og dine spesielle seksuelle lyster sammen med din såkalte jentekjæreste Tonje.

Vi, som mødre, vil eller kan derimot IKKE akseptere denne massive lesbe/homo propagandaen som dere bedriver, som gjør våre barn syke.

Våre barn forteller at de blir syke av denne propagandaen, de blir engstelige, utrygge, stresset, forvirret, blir deprimerte, får angst og vennskap blir vanskelige. Slik psykisk belastning på våre barn er et alvorlig overgrept og er totalt uakseptabelt.

Faktisk kan det også være straffbart.

Vi gjør derfor dere oppmerksomme på den skaden dere påfører våre barn, og håper dere har samvittighet og er såpass fornuftige at dere slutter med denne propagandaen. Ber om at dere orienterer TV2-ledelsen om dette også.

Mvh 10 mødre som ønsker beskytte sine barns helse.

***

Øhh..Kjære 10 mødre:

Det er ikke lesbiske/homofile som gjør barna deres syke. Det er dere selv som gjør unga deres sjuke. Rett og slett fordi dere selv er komplett sjuke i hue!!!

Ferdig snakka.

 

Man kan jo håpe dette er et “køddebrev”, men det er nok ikke det…  dessverre…

 

#lesbisk #homo #homofili #kjærlighet #kristne “religion

 

4 kommentarer
  1. Huff altså…mye rart.
   Jeg har selv gløttet litt på Farmen, fordi min datter liker å se det. Og da er det noe vi kan gjøre sammen. Men hvis noen tar skade av å se lesbisk kjærlighet på TV, så bør de strengt tatt skru av.
   Min datter havnet riktignok på sykehuset forrige uke, men det var av helt andre årsaker enn det hun så på TV 🙂
   Jammen godt at samfunnet vårt er så åpent at de 10 mødrene fort blir nedstemt 🙂

  2. Ca 3-5% av befolkningen er homo/lesbisk. I enkelte programmer virker denne gruppa overrepresentert, men det er jo kontrastene som skaper spenning og slikt blir det god underholdning av. Tror ikke det har vært et hetrofilt kjærestepar med på Farmen noen gang. Men det kommer vel?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg