Hva feiler det enkelte folk?

Etter den dagen i går, ble det fortsatt festet på kvelden..

Gårsdagen måtte bare komme, spesielt i Oslo. Der tyter det av folk som vet mye bedre enn alle andre hvordan smittevern skal bedrives – not – og vips var det så ille at byrådet ser seg nødt til å stoppe alt der meningmann treffes uten at det kan holdes meget kontrollert.

Svaret på den beskjeden kom kontant fra endel folk: Vi tar en fest før det stenger.

Når til og med enkelte influensere nå går ut og sier at vi var dustete i oppførsel i mars…det har vi skjønt nå, ja da trodde vi “voksne” at nå var det kanskje en mulighet for å få stoppa dette.. men neida.. I går ble blant annet en bursdagsfest med 15+ deltakere stoppet i Oslo.

Man skulle ikke tro det var mulig..

Kari Jaquesson mener covid-19 er pinglevirus

Det var ikke forbudt å dra på ferie eller på handleturer da man slapp opp igjen litt etter forrige lockdown, men det ble oppfordret til å ikke gjøre det.

Men; En oppfordring var selvsagt ikke nok for “vi gjør som vi vil folket”. Vi gjorde som vi ville, og nå står spesielt de store byene med beina i dritt opp til knærne og må stoppe nær sagt alt.

 

Noen med et korona deja vu nå?

Unnskyld; Sleiket du akkurat på pengene du skal betale med?

Hvem skulle trodd vi klemme-skye ble forbilder

 

 

 

1 kommentar
    1. Ja, og jeg sitter midt oppi dette og har oppført meg eksemplarisk i månedsvis. Er ganske lei de der som bare MÅ få giftet seg med STOR fest og null smittevern, selv om noen dør av det. Bare DE får HYGGET SEG. Jeg har vært mye sint siste halve året. Måtte bare lukke vinduene i sommer, da de som ikke var på grottefest satt i bakgården her i stedet for og KLINA… :-/

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg