Alle covid-ekspertene er jo på instagrammen til Kari Jaquesson

Hva i all verden skal vi med Folkehelseinstituttet, Bent Høie og norsk helsevesen når vi har en hærskare av covid-19 eksperter sittende ute i norges land og vite bedre enn høyt utdannede leger?

Det er ikke bare Kari Jaquesson selv som er ekspert på covid-19 og hvordan behandle virus etc. Kommentarfeltet hennes tyter over av diverse eksperter som kaller alle oss andre for en saueflokk som ikke klarer åpne øynene og se sannheten. De kan og vet alt om dette og fnyser av lege.

Jeg har tatt en liten titt på alle ekspertene og kan med en gang se at veldig mange av de er opptatt av helse, trening, kosthold og bruk av hele kroppen. Det virker også som opptil flere av de har tatt eksamen samtidig på Livets Harde Skole.

Det virker også å være en gjengs oppfatning at alle vi andre er pappskaller som ikke klarer se det store bildet.. noe de alle sammen selvsagt har googlet seg frem til. Alle er nær sagt enig i at helsevesen rundt omkring i verden får betalt for hvert eneste nytt covid-dødsfall de kan rapportere. De bruker Steigan.no som sannhet om mye og andre ikke godkjente vitenskapelige publikasjoner som sannheten om resten. Ja, og YouTube da…

Det å gå inn på Kari Jaquessons profil og lese kommentarer er som å se en trafikkulykke.. det går nesten ikke an å se bort.

 

Hvem er de da? Jeg har tatt en titt på hvem som burde ledet Norges håndtering av denne -i følge de- lette forkjølelsen og pinglevirus.

Dette er noen av de;

-en dame er opptatt av trening, kosthold, omsorg og helse. Hun synes det beste i livet er gratis og elsker å bade om vinteren

-neste dame, hun er for  “spreading self love”

-så har vi en mann med mottoet “do or do not, there is no try”

-Don Juan er neste på listen. Ingen innlegg selv, kun besserwissing i kommentarfelt

-neste ekspert er veganer, skin therapist, stylist og holistic health coach. Akkurat det vi trenger for å løse denne situasjonen vi er inne i med andre ord.

-neste… raw food, vegan food, healthy food, plant based. Dame dette også. Med vondt skal vondt fordrives.. det tror jeg må være hennes innfallsvinkel til problemer.

-så har vi ei som hjelper folk med kjærlighet, angst, mindset, omfavnelse av spiritualitet og 1-1 coaching… Muligens ikke damen jeg ville oppsøkt aller først når jeg trengte hjelp..

-en av de virkelige ekspertene er psychlogist, cannaseur, free thinker, bender of limbs, tender of minds.. Hun holder til i London og kan fortelle at britene driter i dette og tusenvis er ute i gatene og protesterer… (og vi vet jo hvordan det går der)

-neste covid-19 ekspert er ei dame som er norwegian herbalist og sverger til herbal food and medicine.. urtemedisin der altså..

-en mann som brauter seg frem i kommentarfeltene og ikke kan sies å være noe annet enn ekstraordinær ekspert er «never lost, just doing some extra travelling»…  jupp… dette er mannen som har besøkt en masse land i løpet av pandemien..og derfor opplyser oss alle om hva som er fasit..

-neste dame .. live, love, laugh,learn, give.. Blind..

-neste dame er empire builder, ceo and founder of Smartlykke..

 

Alle er skeptiske, de sprer tanker om at denne pandemien bare er et påfunn og egentlig ikke eksisterer. De bortsnakker alle andre sine forsøk på å fortelle sine opplevelser mht å ha vært smittet. Viruset er i henhold til disse livets harde skole ekspertene kun farlig for et ufattelig latterlig antall få av oss så alle tiltakene er bare bullshit.

En av de snakket sogar om at covid-19 bare er fortroppen til en total imaginær space verdensinvasjon iscenesatt av world economic order.. dette for at FN og andre skal kunne sette Norge og verden i en unntakstilstand.

Mantraet til omtrent alle er at vi må begynne tenke selv..

 

Jeg tenker Kari og disse folka bør begynne tenke..

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg