Årets happening i Schjongshallen: Pappagruppa mot Oldboys

Søndag 30.12.2018 klokka 20.00 skjer det.

Årets kamp for noen og enhver skal spilles på hjemmebanen til Ringerike Panthers. Den har lenge vært snakket og fablet om. “skal vi krøste oldboysa” har summet rundt i garderoben hver eneste gang skøyter har blitt knytt, køller har blitt tapet og vommer har disset i panikk. Nå skjer det. Søndag kveld er det kamp der navnene ikke er Westman, Melin, Engesveen eller Rytt-ar (som kommentator ynder å si). Navnene blir noen helt andre…

Henrik Weggersen, Thea Andreassen, Odd Ødegaard, Martin Steen, Steffen Nøkleby Karlsrud, Tommy Amundsen Wiik, Eirik Lien, Magnus Johannesen Krydsby, Tor Ove Kjeksrud, Terje Tangen, Henning Berg Røste, Morten Embretsen Ask, Andreas Birath og Jim Weggersen.. Dette er noen navnene på spillerne som nå har brukt krølltanga på brøsthåra og funnet ut at nå er det på tide å denge oldboysa i kamp. Hvorvidt flere kommer til i etterkant av dette innlegget..eller om noen trekker seg vites ikke…faktum er at søndag kveld klokka 20.00 droppes pucken for årets siste kamp i Schjongshallen.

På motsatt banehalvdel finner man spillere som Dørvakt Eskeland, Matriss Dalen, Bloggern Jim, Pratmaker Oppegaard, Bilreperatør Friestad, Sveisepling Skaar, Skravla Falkeid, Topptrente Tom, Pølsa PØ, Veggen Egeli, Muskler Larsen og Speedy Bækkevold.. Det kan også hende det dukker opp andre 35+ spillere til matchen men dette er de som pr nå er klare. Jarle ÅÅÅÅÅÅÅ Skotte “det vakke min feil” Hansen har meldt forfall, det samme har Pilot Tinholt og Helly Hansen.

Det garanteres full underholdning i denne matchen. Kampen spilles som 3 x 30 min løpende tid med 5 min pause imellom om ikke de dukker opp fullt sekretariat og dommerstand innen søndag kveld. Da kan det hende vi kjører start og stopp på evt 3 x 15 eller 3 x 20.

Vi spanderer gratis inngang. Free seating.

Det kan kjøpes noe å bite i hvis noen gidder låse opp kafeen.

Regler for kvelden; Avtales før dropp.

Slåssing obligatorisk

Spektakulære fall skal applauderes.

Ps!

Det er altså ikke plass til noen som ikke er oldboys på oldboyslaget.

1 kommentar
  1. Hei. Takk for fin Ob trening i dag søndag 5.mai. Vet ikke om dette er riktig fora, men jeg la igjen håndkle, svart med Mercedes stjerne midt på i OB garderoben. Fint om noen kan ta vare på det til neste trening.
   Mvh Roy 😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg