Blir Stjernen kommende sesongs store overraskelse?

Det signeres godt med spillere blant Fjordkraft-lagene. Det laget som kanskje i år igjen er mest aktive (så langt) på den fronten er Stjernen. Mye har skjedd der siden AS ble dannet, og mye kommer vel til å skje i tiden frem mot den nye hallen står ferdig i Fredrikstad.

Den sesongen som ble avsluttet nå ga 6 plass og 39 poeng på 24 kamper (11 3-poengere). Laget var godt unna bunnsjiktet der 7-8-9-10 plassen hadde 22-16-11-10 poeng, dog på litt forskjellig antall kamper. Ser man oppover på tabellen fra 6-plassen var det positive for Stjernen i fjoråret at de var veldig nærme lagene over som endte på 44-48-49-50 poeng på omtrent det samme antal matcher.

Neste mål Stjernen må vel være topp4 og hjemmefordel sluttspill.

 

Spillere ut fra Stjernen:

Brett Thompson, Daniel Leavens, Tim McGauley, Fredrik Holberg, Jonas Medby, Maksims Ponomarenko, Travis Brown, Alexander Reichenberg, David Hallström, Henrik Medhus, Andrew O’Brien. (eliteprospects)

Spillere inn på Stjernen:

Kevin Davis, Gabriel Gagne, Brendan Ellis, Jonathan Hafsmoe, Håkon Imset Stormli, Filip Gunnarsson, Austin Cangelosi, Ole Einar Engeland Andersen, Benjamin Byrkjeland (eliteprospects)

 

Stjernen har i følge eliteprospects nå 2 målvakter, 8 backer og 11 løpere. Hjemmesiden til Stjernen har dog ikke mer enn 2 målvakter, 4 backer og 8 løpere presentert. Mulig noen ikke har vært på jobb på noen dager mht lagsiden og registrering/bilder av spillerne.

Spennende med 2 målvakter på 20 og 22 år i satsingen. 8 backer hvor 6 av de er i tidlig 20-årene, rutinen kommer i nysignerte Gunnarsson og Ellis på ca 30.

Morsomt at Byrkjeland nå gjenforenes med Niskakangas. Blir også interessant å se Cangelosi og Gagne, kanskje i spann med Heier?

Det er interessant med mange nye spillere selvsagt, men noe av det Stjernen vel nå trenger er en sesong eller tre uten “10 mann ut og 10 mann” inn slik at man slipper total ny lagbygging før hver enest sesong.

 

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #2hockey #hockey

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg