Covid-19 er en bløff for å gjøre rike mennesker enda rikere

I et nytt videoinnlegg på sin Instagramkonto hevder altså Kari Jaquesson dette… før hun skulle ned i Oslo sentrum å være med på demonstasjon foran Stortinget.

Det er litt underlig at en dame som fnyser av alle som hevder hun snakker om konspirasjon etc på høyt nivå, selv sitter i denne videoen og snakker om samarbeid på regjeringsnivå, om new world econonic order, om FN’s ønske om å være ene-regjering for verden osv. Jeg har ikke mer enn handelsskolen og teknisk tegning på yrkesskolen jeg, men for meg høres Kari Jaquesson sin uttalelse her ut som reinspikka konspirasjonsteori.

Kari snakker videre om at 10% av verden er psykopater (men det må vi google selv, hun trenger ikke bevise noe, hun bare sier det og så må vi finne ut om det er rett) og at verdens og Norges ledere selvfølgelig har noen sånne. Gro Harlem Brundtland, Jens Stoltenberg, Hillary Clinton osv er noen av disse.

Vi aner ikke om Erna Solberg snakker FN sin sak eller Norge sin sak. Erna Solberg og Bent Høie er bare ute etter å selge vaksine og posisjonere seg for store jobber i Europa/verden.

Kari Jaquesson drar så en Erik Bye: «Politikerne jobber for oss, ikke vi for dem. De ser ut til å ha glemt det».

Det verste er at Kari Jaquesson fortsetter å hevde at denne sykdommen, dette viruset, ikke er farlig. Hun sier selv hun hadde alle symptomer osv i desember, altså før mars, og at dette ikke er noe verre enn influensa. Det kan hun selvfølgelig få mene, men hun har ingen (såvidt jeg vet) underliggende sykdommer eller lignende, og har da en kropp som står rustet til å håndtere dette.
Det Norge og nær sagt alle verdens land gjør nå i påvente av en vaksine er å prøve hindre at sykehusene blir stapp fulle av folk som ikke er så friske som feks Kari.

For meg er det skremmende at Kari Jaquesson og hennes følgere (du ser de også i kommentarfeltene hennes) ikke ser ut til å ta inn over seg at Norge ikke er ille berørt av dødsfall nettopp fordi vi stengte ned i mars og fikk litt kontroll på dette. Det er så enkelt at alle de som ville vært ute i samfunnet og fått influensa holdt seg hjemme og fikk da hverken influensa eller covid.. Derfor er tallene lavere, enkelt og greit.

Skremmende er det også at Kari i sin video hevder at filmer vi ser fra feks Spania og Italia sine sykehus er propaganda-filmer på lik linje som de vi ser fra kriger rundt omkring i verden.

«Det er jo nesten ingen som dør av dette»..

Forøvrig synes jeg Kari Jaquesson hørtes litt forkjølet ut på videoen.

 

Det at det finnes en verdensomfattende organisasjon som vil ta over alt og alle og synes det er greit at det stryker med milioner av mennesker på verdensbasis er litt av en teori. Det at Norges regjering er med på dette for å knekke alle mindre bedrifter og selvstendige næringsdrivende for å legge penger i lomma på de store kjedene er en enda villere teori.

Jeg håper ikke norsk helsevesen kneler før vi får orden på denne pandemien. Alle de menneskene som står i dritten dag ut og dag inn fordi mange mennesker ikke holder avstand, vasker hender og lar være holde fester med for mange deltakere.

PS!!!!

Kan folk nå se til h******* å skjerpe seg og ikke stå og avholde symøte på butikken. Gå inn, ta på kun det du skal ha, betal og gå ut.

 

 

 

 

 

3 kommentarer
  1. Hvor er da dokumentasjonen på dette viruset, La oss da snakke om PCR testen som er det alt dette bygger på, disse tallene som Media elsker å spytte ut, og som dere som er i frykt følger? Jeg kvoterer fra Kary Mullis, som fant opp denne testen..

   “I don’t think you can misuse PCR. [It is] the results; the interpretation of it. If they can find this virus in you at all – and with PCR, if you do it well, you can find almost anything in anybody.”

   Så når dere siterer det regjeringen vil at dere skal gjøre, detaljstyre livene deres, (for dere orker ikke tenke eller søke selv, det er for ubekvemt) Det er dette de går ut ifra, en test som kan” finne nesten alt i hvem som helst”

   Det er veldig synd at folk mister sine elskede, men man må jo da få fakta på dødsårsaken, Når du bare kaster ut at vi er umenneskelige monsteret, fordi man bruker ytringsfriheten sin, da blir jeg litt provosert. Alle har antigen og spor av Virus i kroppen selv om man er syk, som kan være hva som helst en forkjølelse eller influensa, mener at alle andre skal ta tiltak fordi de er i faresonen?
   Det er vel mer Egoistisk enn at vi andre stiller krav til vår Regjering!! Og at de som er i faresonen tar tiltak, Om Sykehusene blir overkjørt så er det ikke vi som tenker selv og stiller kritiske spørsmål fordi vi føler dypt at det er noe som ikke er riktig med tiltakene, som kommer til å oversvømme sykehusene. Det er dere som er proppet full av propaganda fra media med munnbind (dobbelt mening der 🙂 ), og regjeringen, hvor helse minister (og som dere var så opptatt av at alle som skal utale seg i vårt demokratiske land MÅ ha medisinsk bakgrunn).Så kan vi nevne flere i den norske regjeringen, og en tidligere M$ CEO, som ikke har medisinsk bakgrunn, eller utdannelse.
   Men de de kan bestemme og lage nye regler, uten å legge frem noe grunnlag eller dokumentasjon, og det følger dere blindt???
   Synes dere ikke det er feil da?

   1. Jeg ser en kløft som deler folket i 2 som blir mer og mer markant. Det ser de heller ikke..sukk…De som hopper når du ber dem om det bidrar til å gjøre det enklere for `they`. Er ikke lett å påvirke folk til å tenke sjøl om dagen…..

  2. Jeg er overasket Jaquesson var såpass våken! Bra! Jaquesson har helt rett! Det jeg synes er skremmende er at enkeltindividet har gitt ifra seg sin suverenitet. Ikke her i gården ihvertfall! Få hodet opp av sanda å ta igjen det som er rettsmessig ditt! Og det finns bare ett slag lover. Naturlovene! Sannheten er likegyldig til frykten din! Ta tak i individet! Det er noe dere som gjør som staten forteller dere(slaveri heter det) uten å tenke selvstendige egne tanker, har missa. Livet har en annen side som majoriteten har neglisjert/neglisjerer og hyger istedet etter karriere status profitt..bla.,bla…Uten å ane at all den kortsiktige gleden tog den falske tryggheten er overflødig bare man tar med begge aspekter her. Det burde ikke være vanskelig å skjønne hva jeg skriver her. Han som har patent på PCR testen gikk ut å sa den ikke holdt mål ,og nå er han vist død på mystisk vis… Som så mange andre fløyteblåsere som ikke er marinert i frykt å tør stå frem…
   Lykke til og god jul alle sammen!
   …en ting til..hva er feil med å dra en Erik Bye? Han har vel ikke monopol på den tanken der eller…?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg