Dagens lille Kari-sitater… rett fra Insta

Dette begynner å ligne mer og mer på Kari-Kari vitsene

-Alle som er på sykehjem dør. Det er siste stasjon. Det er normalt og naturlig.

-Slutt å bruke det idiotiske og meningsløse begrepet “konspirasjonsteorier”, det bare viser at du eier ikke argumenter eller selvstendige meninger.

-Hvem har spurt gamle mennesker om hva de vil? De vil neppe ofre fremtiden til barnebarna sine.

-Det er titusenvis av mennesker som demonsterer i England, Tyskland, Italia, Frankrike m.fl. Det får du neppe se på nyhetene her.

-Selvsagt skal gamle og syke beskyttes. Poenget er at svært få dør, og unge samt vanlige voksne og friske er ikke i fare.

-Fakta bryr seg ikke om følelser. Følelser endrer ikke fakta. Å bli såret av at noen beskriver fakta får en ta ansvar for selv.

-hun er nå blokkert

-Masker hjelper ikke (dvs svar = Nei.. på om masker hjelper mer enn null)

-Bent Høie var like skråsikker i 2009 og kalte motdebattanter “konspirasjonsteoretikere”. 801 mennesker ble skadet av vaksinen mot svineinfluensa, også barn. Vi har ingen grunn til å ha tillit til Bent Høie.

(min kommentar: Dette er feil. I Norge ble 2,2 mill mennesker vaksinert den gang. 1485 mennesker rapporterte bivirkninger. 902 av disse var kortvarige forbigående. 583 ble alvorligere syk, noen måtte dessverre legges inn på sykehus. 168 av disse var barn. Det har kommet inn 801 søknader om erstatning etter vaksinen. Det er fattet vedtak i 737 saker. 151 personer har fått medhold og 586 har fått avslag på søknaden sin. 26 saker er avvist eller henlagt, og 38 saker er fortsatt under arbeid)

-Du har fingre, du har tastatur, finn ut om masker beskytter mot virus. Prove me wrong

-Jeg synes synd på de barna som har foreldre som er så regimetro og underdanige at de går rundt med maske. De lærer sine barn å gå duknakket og feige gjennom livet. Svake, uten ryggrad, hvordan kan DE lære barna sine å være selvstendige, oppreiste mennesker? Det er nitrist. Og slik fremstår du også. Duknakket svak og feig.

-Det absurde teateret vi utsettes for har ingen rot i faktiske forhold. Det er som i et galehus. Hadde det ikke vært for historiens største pr-kampanje hadde ingen visst om dette viruset.

-Norge trener og finansierer terrorister i Syria, der ar du en sak du kan engasjere deg i.

-Det er ikke sykdom og død som er det latterlige, det er det absurde teateret og at folk oppfører seg som om ingen har dødd før

-alt er løgn. Snart 9 måneder med løgn.

 

Les: Koronaskeptikere er en fare for norsk helsevesen

Les: Kari Jaquesson synes covid-19 er et pinglevirus

 

Det å se trimdronningen og hennes undersåtter legge ut ting og forsvare de i kommentarfeltet på Instagram er litt som å komme til en bilulykke. Du klarer liksom ikke la være å se heller. For egen del blir jeg bare mer og mer skråsikker på at det er ett eller annet fundamentalt galt i tankegangen der.

Det hoppes lett bukk over at unge friske mennesker blir dødssjuke og sliter i lange tider med ettervirkninger av viruset. det hoppes lett over det faktum at grunnen til så få dødsfall er at Norge skjermet alt og alle man kunne for å ikke havne opp med Spania, Italia, Storbritannia, Usa og Sverige tall for å nevne noen.

Det argumenteres med at dette er ikke verdt det. Vi alle er nikkedukker for norges regjering -som nå styrer som i et diktatur må vite- og for verdens ledende økonomer og økonomier.. Offrene for Covid-19 “hysteriet” er det man i gamle dagers kriger omtalte som kanonføde.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg