Denne uken for Ringerike Panthers

Det blir ikke akkurat lettere…

Tirsdag er det bortekamp mot Sparta

Torsdag er det hjemmekamp mot Storhamar

Lørdag er det bortekamp mot Vålerenga

 

Det har gått et par-tre dager siden kampen mot Manglerud Star. Et par dager siden feilpass, feilvurderinger, feil-valg og “sløsing” med sjanser i 5-3 og 5-4 spill. I dag er ny treningsdag før gutta igjen setter seg i bussen og skal ta turen til Østfold og Sarpsborg.

Kampene mot Sparta har vært relativt jevne, dog med fordel Sparta mht resultat. Sparta og Ringerike begge av fjorårets bedre lag i overtall, men Sparta hvassere i undertall. Ikle lett for Ringerike å ta poeng i Amfi, men det står 0-0 da kampen begynner. Fokus på de rette tingene, la beina gå, ikke for mye utvisninger.

Torsdag er det hjemmekamp mot Storhamar. Storhamar med 1 seier og 2 tap så langt, på tross av store navn som Thoresen og Berglund. (disse 2 er det greit å nøytralisere litt forresten). Om man syntes Craighead på MS var god..ja så får man stifte bekjentskap med en enda bedre spiller i Berglund. Når den rekka begynner å få det til å gli kommer det til å lukte svidd av prestasjonene.

Lørdagskampen er borte mot Vålerenga. Ringerike med gode matcher mot VIF i fjor, og vant vel et par kamper mot de (hvis det ikke var tre?) Ingen tvil om at Ringerike må opp i ringa også i denne kampen for å ha mulighet.

Det er ikke til å unngå at Ringerike kommer til å tape kamper. Det gjør også de andre lagene i serien.
Det er måten kampene tapes på som er viktig å se på.
Feilpass i midtsonen må unngås. Surr og baklengs i overtall må unngås. Puckwatching både i taklingssituasjoner og rundt eget mål må unngås. Tillate flere break-aways fordi man går seg litt bort må unngås. Det å dytte etter med fjerde- og nesten femtemann er absolutt ikke noe særlig.

Taper man en ishockeykamp, men kan sitte i garderoben etterpå og vite at man kjempet alt man kunne, ja da kan man tape vel vitende om at de andre var bedre. Taper man en ishockeykamp pga dårlig innsats etc.. Det er noe helt annet.

Det skal spilles om 9 poeng denne uken. Tar Ringerike rundt halvparten vil det være en prestasjon.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg