Det deles fortsatt ut poeng denne helgen

Det har blitt spilt en del kamper så langt denne helgen i Fjordkraft-ligaen, Bambusa-ligaen,1-divisjon og 2-divsjon, og fortsatt er det ikke ferdig. Det må innrømmes at noen resultater overrasker, men ikke så mye hvem som vinner, men heller hvor mange mål som scores. Bergen maltrakterer Tromsø i Tromsø, Comet skuffa alt og alle og Ringerike og Manglerud tar meget viktige poeng i FKL

 

Fjordkraftligaen:

Stavanger vinner vel som forventet hjemme mot Sparta med 5-2. Frisk Asker vinner 4-7 borte mot Grüner, som jo heller ikke er noe uventet vinner, men at Grüner setter 4 mot FA er sterkt. Man vinner selvsagt ikke med 7 i ræva, men å sette 4 forover er bra, det viser offensive kvaliteter.

Stjernen vinner nok en kamp, denne gang 2-3 borte mot Storhamar. Det begynner lukte topp-plassering til slutt nå for Stjernen. Manglerud Star tar sitt første poeng siden serieåpningen. De holder unna og spiller sudden mot Vålerenga hjemme i Garasjen, men må se seg slått der. Ringerike ligger inder 2 ganger mot Lillehammer men klarer hente det opp og presse kampen til sudden. Et pasningsforsøk + et lite feilskjær på backen ga Reichenberg fri vei til mål og seier Lillehammer 57 sekunder ut i sudden.

Stjernen fortsatt på topp med 37 poeng fulgt av Stavanger med 32. Deretter SIL 29, VIF 28, SPA 27, FA 27, og LIK 26. Stillingen i nederste trio er Ringerike 16, Grüner 12 og Manglerud 3.

 

Bambusaligaen

Storhamar – Grüner spilles i dag klokka 17.00. Stavanger fortsatt på topp med 6 seire på 6 forsøk, og full pott poeng.

 

1-divisjon

Lørdag vant Lørenskog 1-6 borte mot Hasle-Løren som ikke er noe uventet resultat eller målsiffer. Det ligner vel på mye av det som er gjort før mellom disse lagene. Furuset måtte gi tapt 0-4 hjemme mot Nidaros, litt uvanlig at Furuset ikke får satt hvert fall 1 puck, vi får se hva som skjer i søndagens oppgjør. Comet har besøk av Haugesund som har hatt en mareritt-start på sesongen. Mange trodde kanskje dette ville bli en walk-in-the-park helg for Comet, men slik ble hvert fall ikke lørdagen. 4-7 seier til Haugesund etter perioder (2-2,1-2,1-3). Skjedde litt av hvert i tredje periode i tillegg til målene om man leser boxscore. Brandshaug (HAU) 5+20 for takling bakfra. Så noen 2-mins før Kopperud (COM) får 5+20 for knetakling, før så Hägg (COM) avslutter matchen med en matchstraff for butt-ending. Jeg så intervju med Nygård/Skaarberg etter matchen… ikke veldig fornøyde. Ny kamp i dag, en sjanse til å “reise kjerringa” for Comet

Narvik fortsatt på topp med 29 poeng. Lørenskog nå med 28. Så et lite sprang ned til Comet med 20, Nidaros med 19 og Gjøvik med 17. I bunnen: Haugesund med 8, Hasle-Løren med 6 og Furuset med 5.

 

2-divisjon

Trippeloppgjør Tromsø – Bergen denne helgen før Ski – Tønsberg slenger seg på i dag, søndag.

Fredag: Tromsø – Bergen 3-15 (2-5,0-10,1-0) skudd 15-48 (5-20,2-19,8-9)

Det mest oppsiktsvekkende her, bortsett fra resultat og sifre i andre og tredje, er å se på hva som skjer i tredje periode sett med Bergens øyne og utvisninger.. 10 2-minuttere, derav 2 stk for usportslig.. Når du leder 2-15 før tredje burde det kanskje være mulig å gire ned topplokket 2 hakk og bare la dommern dømme og glise litt for seg selv om man er uenig i dømmingen.

Lørdag: Tromsø – Bergen 1-15 (0-6,1-4,0-5) skudd 6-66 (4-26,2-17,0-23)

Etter en slik kamp må det være lov å spørre “hva i alle dager er det som skjer”.. 6 tellende skudd på mål i en andre-div kamp. Jeg vet at opprykkslag i Get/Fjordkraft har opplevd rundt 10-12 tellende skudd.. men at det skal være så ekstremt i 2-divisjon er spesielt. Tromsø med 14 navn på protokollen, så ikke snakk om noe 8 mann og bare rør heller.

Sifre som dette er jo egentlig bare en parodi på kamp i en prestasjonsliga. Vi får se hva som skjer i dagens oppgjør. Interessant blir det også å se resultatet i Ski – Tønsberg. En kamp Tønsbergspiller Patrick Eriksson vel sa blir en mer reell målestokk på nivået for Tønsberg enn kampene til nå har vært.

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #2hockey #hockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg