Det er da ingen krise i Ringerike Panthers

Jeg ser Ringerikes Blad ynder å bruke overskrift med “krise” for å beskrive situasjonen for Ringerike Panthers om dagen. Det er det da slett ikke. Ikke i nærheten engang.

Hadde man hatt store økonomiske problemer ville det vært greit å bruke “krise”. Hadde det betydd fare for å måtte kaste inn håndkleet, ja da ville det vært krise. Det er jo ikke situasjonen i det hele tatt.

Ringerike Panthers ligger plassert i sjiktet mange tippet før sesongstart. Joda, poengfangsten er ikke like god som i fjor på samme tidspunkt, men noen krise er det ikke.

Ringerike er rammet, og har vært en stund, av skader på flere spillere om var forventet å være med å dra lasset.

Dustin Parks kom aldri i gang før han skadet seg i handa.

David Åslin fikk 7 kamper før han ble skadet

Dennis Ryttar har nå stått over 3 kamper

Reid Petryk har nå stått over 2

Fosse har nå stått over 2, og kommer til å være uten en stund

Når så Marius Carho Hansen, Håkon Nilsen, Thomas Bækken også har vært sporadisk syk/skadet så blir troppen tynn i enkelte kamper.

 

Målsettingen til klubben er jo å overleve i Fjordkraftligaen, samme hva vi supportere ynder å skrive, si og mene. Plass 6-7 er noe VI drømmer om. Det å etablere seg for å kunne jobbe seg oppover sammen med rekrutteringen i klubben er det som er fremtidsmålsettingen til klubben. Martin Boork har vel sagt det selv: Vi spiller for å gjøre det best mulig. Vi spiller for Hønefoss, Ringerike og hele regionen. Må vi spille kvalifisering, ja da må vi det. Det er ingen krise.

Det man må ha med seg er at når de andre lagene, og spesielt de på topp 6 av tabellen bare kjører på med 4 femmere, og ved sykdom hiver inn en eller to fra U20 i egne rekker… ja da må Ringerike spille med de 3 femmerne de har tilgjengelig. For å si det på en annen måte: Slik det er nå så har de andre en elsykkel med fulladet batteri ved start av Steinsfjorden rundt.. Ringerike har 3/4 fulladet… da blir det tungt på slutten.

Ringerike har ikke satsingslag lenger opp enn U16 pr nå, så det er enda noen år før Ringerike også kan fylle på fra egne rekker. Det jobbes godt med rekrutteringen, men det tar tid.

Tabellen er nå delt i 3:

Plass 1 til 6, STJ, VIF, SPA, FA, STA, SIL (fra 35 til 28 poeng

Plass 7-8, LIK og MS (20 og 16 poeng)

Plass 9-10, GRÜ OG RIN (begge 6 poeng)

 

Ringerike skal kun jobbe med å vinne kamper, og ikke så mye med å se oppover på tabellen. Synsing etc får bli opp til sånne som meg.

Lillehammer, Manglerud, Grüner og Ringerike har alle 29 kamper igjen å spille i årets serie.

Det betyr potensielle 87 poeng.

Da sier det seg selv at 10 poeng opp til plass 8 og sluttspillsplass ikke er all verden isolert sett for Ringerike.

 

Det vi kan gjøre er å møte opp på matcher og støtte klubben og laget vårt. Gutta får energi av Schjongshallen med masse folk og mye lyd.

Så får vi håpe på at vi snart ser #9, #86, #52 og #8 på oppvarmingen og på match.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg