Det er nå de virkelig stygge ringvirkninger av krisa begynner

Glem arbeidsledighet og økonomisk trøbbel

Det driver og skjer noe i Norge om dagen. Noe skremmende og farlig. Noe ekstremt farlig er i utvikling faktisk.
Man skulle jo kanskje tro at jeg snakker om mutering av virus, store dødstall, mange (i forhold til folketall) smittete i Norge osv, men neida, det er ikke det.
Man skulle jo kanskje isteden tro at jeg mener og snakker om alle de (i mine øyne) åndsamøbene som nå midt i virus-stria har begynt å søke om adresseforandring til hytta. Dette selvfølgelig for å kunne lovlig overnatte og oppholde seg der. Disse søknadene er selvsagt like godt timede og mottatt som oppdagelsen av ei herpesblemme på snoppen idet drømmedama er i ferd med å vise hvorfor man ikke skal ha øyekontakt når man spiser en banan..
Det handler faktisk ikke om sånne trivielle skremmende saker, dette er mye verre:

Mot i Brøstet….

Det sitter folk og ser på nå. Fra episode 1… Full pakke. Karl og Nils og han siste.. Dette er skadelige greier på sinn og sjel. La oss håpe at alle de som nå «binger» Mot i Brøstet har vett nok til å skjerme ungene mot dette. Vi trenger ikke nok en generasjon som kommer inn og sparker av seg skoa i veggen eller folk som står midt på gulvet, tramper i gulvet og skriker «nei nei nei».. Hva han siste dreiv med husker jeg ikke.. sov han mest han?

Hva er det neste er min frykt nå..

Helene og gutta?

Baywatch?

Dynastiet?

Falcon Crest?

Derrick?

Det mangler liksom bare at man nå setter igang Hotel Cæsar fra starten av…

Så må jeg komme med et lite hjertesukk, eller faktisk et stort et, når du velger å se hockeykamper på Sumo fra 2012 etc.. (bra tiltak forøvrig) og velger å sitte å klage på dommeravgjørelser på SoMe på de kampene også… DA har du for lite å drive med ass… Seriøst…

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg