Det er tid for; Valgflesk-toppen

Det er jo snart valg igjen, og tradisjonen tro kommer partiledere spesielt til å gå ut i media og love gull og grønne skoger om man bare stemmer på deres parti slik at de får mer makt og innflytelse etter valget. Dette er selvsagt helt vanlig, men innimellom føler man jo at partiene peker nese til velgere og får mange velgere til å tenke “ærlig talt, tror dere vi er helt 100% kørka i hue” når et valgløfte kommer på bordet.

Opposisjonspartiene er normalt de med mest flesk før valg.. så også nå.
Nåvel..

Så, here we go

 

Valgflesk-løfter i dette valget:

Hvis SV får regjeringsmakt etter valget, lover Audun Lysbakken at staten skal ta regningen for at alle får halvdagsplass på SFO.

Så fortsetter det med:

Nord-Norge banen skal bygges. Tog mellom Bodø og Tromsø til 120 milliarder. Heia Arbeiderpartiet på stemmesank. Alle partier kommer nok på banen (pun intended) her etter hvert også.

Arbeiderpartiet er også ute med løfte om å bedre tilbudet rundt unges psykiske helse. Her antar jeg at alle partier kommer til å slåss om å gi mest etter hvert

Alle (bortsett fra KrF selvsagt) vil plutselig gi alle damer rett til egen kropp helt til uke 22. KrF vil som vanlig mer eller mindre avskaffe abort..siden de jo anser det som et liv bare ladningen er levert innafor.

Arbeiderpartiet lover også at nå er det vanlige folk sin tur, etter mange år med politikk for de rike. Så gjenstår nå først da å definere hvem som er disse vanlige folkene.

SV vil ha døgnåpne gratis offentlige doer i alle byer. De vil også lovfeste rett til læreplass for alle samt avskaffe karakterer.

Jeg har så langt ikke lest noe om de vanlige sakene som alltid kommer før valg;

-bedre skole og klima på skolen

-bedre eldreomsorg, flere hender

Arbeiderpartiet har jo som vanlig «arbeid til alle» som hovedmål og stadig stående valgflesk-løfte. Det de ikke tør si (det gjør vel ingen politiker) er at vi kan ikke ha alle i arbeid. Vi må ha noe arbeidsledighet for å ikke havne i en evig lønns- og prisspiral.

Har du lest noen skikkelig valgflesk-godbiter?

Trykk på kommentarfeltet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg