Drikk, fest, dans; Men ikke driv med breddeidrett, det er farlig

Dette virker å være innstillingen til Regjeringen pr nå.

Jeg er litt for og imot den beslutningen som pr nå er tatt. Profesjonell idrett skal få lov til å kjøre i gang kamper med et begrenset antall tilskuere, men breddeidrett får ikke lov å kjøre i gang med kamper av alle slag med eller uten tilskuere.

Det er spesielt breddefotballen som skriker høyt nå om dagen. Breddefotball både for barn og voksne. Argumentene er blant annet det at “hvorfor kan ikke vi begynne å spille kamper når regjeringen tillater at folk gå på pub, restaurant, osv?”.

Jeg synes forkjemperne for breddefotballen burde tone litt ned og ha i minne at breddeidrett ikke bare er fotball. Det drives breddeidrett av alle slag i Norge og skal man tillate kamper i en av de må man vel strengt tatt tillate kamper i alle typer breddeidrett? Når man så tenker på judo, karate, håndball, basket, hockey, etc hvor det er mye kontakt så er det vel rett å tenke seg om mer enn en gang til før alt åpnes igjen.

Joda, mange folk i Norge går på byen hver helg, men ikke på langt nær så mange som ukentlig ville møtes i kamper i breddeidretten. Der har du i mine øyne den store forskjellen. Antall mennesker som møtes og har kontakt.

Jeg og ser den at i en enkelt 5-div kamp i fotball møtes 2 lag pluss et lite antall tilskuere, men når du ganger opp alle de menneskene som ellers ikke ville møttes med alle de breddekamper for barn og voksne som arrangeres i alle idretter samlet, da blir det mye folk som ellers ikke ville møttes.

Det at surrehuer som Riise og andre nærmest oppfordrer til boikotting av regler etc blir bare for dumt. Det er å pisse på alle oss som har fulgt regler fra dag 1 av denne Korona-greia. De aller fleste av oss gjør som regjering og Folkehelseinstitutet sier… men så kommer brøkregner Riise med sin løsning på problemet…. Kokkos!

Det jeg derimot ikke skjønner er det absolutte tallet på 200 mennesker inne på arenaer..samme om stadion tar 200 eller 20000. Der har Norge og regjeringen en vei å gå.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg