Dritt lei fluer? Slik dreper du de med hendene

Enklere enn dette blir det ikke!

Det er ikke mer enn gått 4 nanosekunder siden millioner av mygg har blitt født, plaget livskiten ut av oss på kveld og natt, spesielt natt da de summsuummmer inn i øret uansett hva du gjør, før så fluene dukker opp. Det spiller ingen rolle hva du gjør, fluene dukker opp av intet.

Den mest romantiske kveld kan bli ødelagt på et blunk om bare ett av disse dyrene kommer seg inn og begynner surre rundt. Da går oppmerksomheten bort fra hverandre til å kun handle om den jævla flua og hvor den forbannede fluesmekkeren er blitt av. For man har jo gjerne 2 stk smekkere med strøm og 3 stk manuelle smekkere lett hendig midt på vinteren da man ikke trenger de..men da stua terroriseres av 2-3 stk forbannede fluer..ja da er smekkerne som sunket i jorden.

Derfor kommer jeg med en (re)post om hvordan dette kan løses:

Bli fluedreper på 1-2-3.

Enkelte ting er ekstremt viktig å dele med menneskeheten. Kunnskapen om å drepe fluer med hendene er en av disse tingene.

Jeg har sett at det ikke bare er her det myldrer av fluer i denne varmen, så dette innlegget burde være midt i blinken for alle som er drittlei fluene.

Jepp, du kan bli en fluedreper på 1-2-3. Det eneste du trenger å gjøre er å kunne klappe ganske raskt med hendene. Det er viktig å poengtere allerede nå at om du har mistet en hånd eller arm så er dette «kurset» ikke noe for deg.

Dette er situasjonen. Det sitter en flue på bordet og du vil slå den. Du beveger hånda i rett posisjon over flua, men hva skjer? Jo:

Idet du beveger hånda nedover så dytter du luft foran hånda som fluen merker tidlig.

Fluene merker luften, letter fra bordet og unnviker hånden (lufttrykket) ved å fly til siden. Tilbake sitter du med null fangst og kanskje litt vondt i lanken..samt enda mer irritasjon over flua som surrer rundt.

Men, her kommer redningen:

Samme situasjon. Flue på bordet/benken/låret/komfyren/etc. Forskjellen fra tidligere, du må bruke begge henda.

Få hendene stille og rolig på plass i passende avstand fra hverandre (dette må du finne ut av selv). Jeg tipper at jeg har de ca 30 cm fra hverandre.

Poenget er at du skal klappe ca 5-10 cm over flua. Lufttrykket vil som med en hånd treffe flua, og den vil lette.

Forskjellen fra tidligere er at flua nå letter opp i en allerede startet bevegelse og klarer ikke komme seg unna.

Obs! Hvis du er redd for å få litt fluemos på fingrene så vil ikke dette funke. Du må gå «all-in» i klappet.

Gjør du det så blir det suksess.

Jeg dreper flere fluer enn jeg bommer på hvert fall.

Så; Værsågod 🙂

2 kommentarer
  1. Feil, feil, feil. Grunnen til at det er saa vanskelig aa faa slaatt dau ei flue er at de fleste vet ikke at flua naar den letter fra hvorenn den sitter, hopper bakover, saa en maa sle den bakfra. Flua er veldig var og merker luftforandringer nesten for du tenker paa aa slaa. Men slaa kvikkt bakfra!! Flua kan ikke hoppe rett opp, forover eller til siden, bare bakover og saa fly.

   Saa tenk paa det neste gang du vil vaere helt for kona/samboer/kjaeresten paa sovervaerelset og saa kom igang med det som er viktigere!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg