Ett år med korona.. Husker dere dette?

Hahaha… så lite vi visste… Fra start til pinglevirus-kommentar av Kari Jaquesson

Under her kommer utdrag fra endel av det jeg skrev om covid/korona rundt oppdagelse og nedstenging i mars 2020

 

NEI – Du unngår ikke coronasmitte ved bruk av naturmedisin. NEI – Du unngår ikke coronasmitte ved bruk av vitaminer. NEI – Du unngår ikke coronasmitte ved bruk av tran. Og: NEI – du blir ikke frisk av corona-virus ved bruk av naturmedisin, vitaminer og tran.

I tillegg:

Du dreper altså ikke corona-virus ved å drikke varm kaffe og te etc. Bruk hue!! Når noen forteller deg at viruset ikke tåler 26-27 grader, hva bør du tenke da? Hva er kroppstemperaturen din?

Til slutt:

Kjære alle gamlinger og godtroende folk i dette landet: Visjon Norge er svindel. Du unngår ikke coronasmitte ved på gi penger til Visjon Norge. Du blir ikke frisk av corona-virus ved å gi penger til Visjon Norge. Det eneste du oppnår er å bli blakk

 

Norske innbyggere viste sin egoisme

Det gikk som vi trodde med Norge. Mer eller mindre alt stenges for å hindre spredning av smitte.

Barnehager stengt. Barneskoler stengt. Ungdomsskoler stengt. Videregående skoler stengt. Høyskoler og universiteter stengt. Alle steder der det skal læres bort noe er stengt ned for å lære oss noe. Nemlig det å høre på råd/beskjeder om å ta hensyn. For det gjorde vi jo ikke, vi dreit i det, vi dro på hytta, i svømmehallen, på trening etc nå vi var i karantene. Vi får håpe vi lærer nå.

Videre: Svømmehaller, treningssentre, frisører, tattoveringssteder, alle sånne steder stenges. Serveringssteder får restriksjoner mht antall mennesker og avstand til hverandre. Vi har rett og slett gått inn i en “The Walking Dead -ish” tilstand i landet. Det er nesten så man skulle tro MDG hadde kommet til makten og iverksatt alt de vil forby.

Sånn sett er det litt interessant for Norges befolkning dette. Alle kommer nå til å få se hvordan det er å bo utenfor de store byene. Her er jo mer eller mindre alt stengt etter klokka 17.00 uansett. Så velkommen til Hønefoss alle sammen 🙂

 

Det som er helt sikkert:

Norges befolkning – Lavmål  : 0-1

Det gikk altså ikke mer enn sekunder fra statsministeren, helseministeren og hu derre med det svære håret ga beskjed om at alt stenges ned OG at det IKKE er behov for hamstring før det var komplett kaos i butikkene. Folk valfartet til matbutikker og kom ut igjen med vogner fullere enn julehandel x 2.

På tross av forsikring fra myndigheter om at butikkene skal være åpne så klikket den norske befolkning i vinkel, dro på butikken og kom ut med 3 pakker spagetti, 24 tomater, 11 agurk, 5 paprika, 7 poser gulrøtter, 8 gule løk, 5 blomkål, 5 brokkoli, 10 kg potet 4 kinakål, 4 pk bordsmør, 6 pk Melange , 10 l laktosefri lettmelk, 5 l appelsinjuice, 18 bokser bogskinke, 12 bokser lys lapskaus, 10 bokser joikaboller, 5 kg kjøttdeig, 6 kg kyllingfilet, 11 grandiosaer, , 5 pk koteletter, 5 pk kjøttkaker, 10 brød, 8 pk rundstykker, 10 kg hvetemel, 10 pk gjær, 10 kg sukker, 5 kg kaffe, 3 store glass syltetøy, 3 kg gulost, 2 kg brunost, 8 pk salami, 5 pk haugpølse, 3 pk flatbrød, 15 l cola zero, 48 pils, 15 poser potetgull med paprika, 7 poser saltstenger, 10 plater melkesjokolade, 5 tannkrem, 4 tannbørster, Paracet, otrivin og 1 pk tyggis. Og til slutt en tur innom polet og hamstre litt ekstra rødvin.

Vi tok en liten tur på butikken i går kveld. Det er et sørgelig syn. Folk har tømt hyllene. Butikkene har skilt om at det er nok mat, du trenger ikke hamstre, men det hjelper ikke. Vi skulle bare ha litt småtteri. Det fikk vi ikke tak i. Gjær, tørrgjær, havregryn.. tomt..

Jeg stakk innom en Kiwi butikk på vei hjem fra jobb i går. Skulle bare plukke opp litt enkel middag fordi vi hadde det travelt i går med andre ting enn apokalypsen. Der ble jeg stående bak en dame som sutret til betjeningen om at folk hamstret SAMTIDIG som hun lempet 10 Mamma Mia pizzaer pluss pluss opp på båndet.

Norge:

Nå er det faen meg på tide å skjerpe seg litt. Det handler nå om å være solidariske med hverandre. Gjøre det vi må og hva landet trenger for å begrense smitten. Ja, vi får en annerledeshverdag i minst 14 dager fremover. Ja, det blir snodig fremover, men om alle gjør det vi skal og tar det hensynet vi skal så går dette seg også til. Det har gjort det andre steder og der bremses også smitten ned.

 

Du kan ikke velge om du vil være i karantene eller ikke

Det gikk som det måtte, nå sitter Tesla og SUV-folket, bubbles-in-the-glass-folket, pøøh-jeg-gjør-som-jeg-vil-folket, whoooheyyy-ekstra-påskeferie-folket fast på hyttene sine og ringer ned Røde Kors fordi de har blitt syke. De sitter på hyttene sine og vil ha hjelp, dette på tross av at de fikk innstendig beskjed om å ikke dra på hytta. Dette vil jo nå da føre til at et allerede overbelastet hjelpeapparat på et lite sted får nærmest et kollaps. Det var dette statsminister, helseminister og ordførere advarte mot og ikke ville ha.

En ting er nå det å ha hytte/fritidsbolig i samme kommunen.. noe annet er det om det nå skal valfarte syke folk ned fra fjellet som til alt overmål stopper innom butikker og bensinstasjoner på veien. Kanskje burde man samle alle syke i et område og kjøre corona-kolonne: Lang lang rekke, ikke lov å stoppe.

“Du er ung og frisk. Dette går fint. Det er bare gamle folk som dauer av dette”.. hørt det før?

Vel, de gamle folkene det snakkes om er noens mor og far, besteforeldre, tanter og onkler, naboer og gode venner. De er verdt like mye som alle oss andre, og det er nettopp de vi skal beskytte med forsiktigheten og dugnaden vi nå er inne i ved flere typer karantener.

 

Barneskolen er i gang, og med det dukket et fremmedord opp gitt:

Kohort

Man skulle jo tro, ved å høre dette ordet, at dette er et ord som har noe med kroppen vår å gjøre. Det er på en måte det, eller noe snekker/rørlegger-aktige greier.

“Fy søren ass.. nå har jeg skikkelig vondt i kohorten.. Skulle nok ikke løpt opp den bakken i går”..

“Jeg hører litt dårlig om dagen.. litt svimmel er jeg og. Mulig det er betennelse i kohorten i øret?”

“Doktor, jeg spilte kamp i går og gikk opp i en duell.. da jeg landet sa det knekk i ryggen.. tro du det er kohorten som har kommet ut av ledd?”

“Hei, når du henter vateret og stikksaga, husk å ta med kohorten også!”

“I dette rommet er det nok best med kohortmembran for å tette skikkelig”

“Vi var nesten ferdig med alt stenderverket da uværet kom. Nå er kohorten ute av stilling og målene blir feil.”

 

Men, sånn er det jo ikke;

En eller annen suppegjøk i en eller annen administrasjon har altså sittet på en do med sånn “ord for dagen dopapir” mens h*n hadde korona-kontor og plutselig kommet over ordet kohort.

*Kohort er en gruppe mennesker født i samme tidsperiode

(kohort kommer opprinnelig fra benevnelse av små grupper i den romerske hær)

 

Det var altså ikke nok for denne personen at elevene skulle deles inn i grupper. De måtte deles inn i kohorter. Sjelden har vel like mange småbarnsforeldre googlet et og samme ord ord på samme tid som da planen for oppstart barneskole lappen kom.

 

 

Kari Jaquesson synes dette er et pinglevirus

“Dette viruset er helt ufarlig for 99,9% av oss. De som blir smittet blir nesten aldri syke overhodet, men blir immune. Alle virus muterer, derfor blir du forkjølet mer enn en gang. SML – Dette viruset er et pinglevirus”.

I går kom det en video ut på sosiale medier der “treningsguru” Kari Jaquesson går i Oslos gater og snakker om covid-19 og den “effing pandemien” hun har null tro på. På Instagram fortsetter hun å snakke om at det vi trenger er frisk luft, natur, trim, sunn mat, sosialt samvær etc samt selvføgelig å vaske hender før matlaging er det som er medisinen. Det er videre bra at så mange som mulige ellers friske blir smittet for å skape immunitet.

Masker beskytter ikke gjentar hun til det kjedsommelige, og synes det er trist at folk har latt seg rive med i løgnene i pressen.

Det er de som er i risikogrupper som må ta vare på seg selv, vi andre skal bare leve som vanlig…ser det ut til er meningen Kari Jaquesson vil ha frem.

Hun sier videre:

“Det finnes ingen dokumentasjon på at masker har noen funksjon utover å øve opp folk i blind lydighet, og masker kan gjøre folk syke”.

 

Altså….

Kari Jaquesson og dine like-personer.. Nå må dere fanden meg ta dere sammen. Åpne øya og se rundt dere. Se ut i verden.

Se alle som har dødd av og med dette viruset.

Se alle som er alvorlig sjuke

De meningene du og dine like står for i denne saken er komplett bak mål. Jeg skulle ønske du måtte stå ansikt til ansikt med folk som er syke eller pårørende til noen som akkurat har dødd av dette og si at det var jo synd at den og den døde av dette pingleviruset.

Det kan godt være at unge friske mennesker ikke blir særlig syke av dette viruset…men slipper vi dette fri så er det plutselig ikke lenger bare unge friske folk som blir smittet.

 

Jeg håper følgerskaren din på instagram reduseres fra 5000 til 5 i løpet av dagen.

Den videoen og de uttalelsene dine er et hån mot alt det alle vi andre står i og har stått i siden mars.

 

Les også : Altså, dette med munnbind!

Les: Kan vi være så snill å gå tilbake til “hallo” og et lite nikk

Les: Kari Jaquesson sier ikke hele sannheten om munnbind-undersøkelsen

 

 

snap: Jimbo-33

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg