Fjordkraft, 1-div menn og Bambusa; Vi er endelig i gang!

Dette er ikke bilde fra noen av ligaene.. så blir ingen fornærma over valg av bilde 🙂

 

I Bambusaligaen er ikke alle lagene i gang, men det er da spilt noen kamper.

Stavanger topper tabellen med 6 poeng på 2 kamper og hele 14-1 i målforskjell. Furuset på andreplass har samme poengsum, men “kun” 5-2 i målforskjell. Hasle-Løren på tredjeplass har 3 poeng etter sin ene kamp spilt. Lillehammer og Vålerenga har ikke startet seriespillet enda. Vålerenga starter mot Furuset i Forum den 25 sept, mens Lillehammer ikke spiller seriekamp før 9 oktober borte mot Hasle-Løren. Tabellen i Bambusa kommer til å være litt skjev mht kamper en stund ser det ut til.

 

I 1-divisjon ble det spilt 6 kamper denne helgen. Narvik med full pott borte mot Furuset. Begge kamper jevne i målprotokollen, 2-3 og 3-5. Bergen på andreplass etter suddentap på lørdag og en 3-poenger på søndag mot Nidaros hjemme i Badekaret. Comet vinner komfortabelt 3-6 borte mot Hasle-Løren, og Lørenskog gruser Gjøvik 7-2 hjemme lørdag. Returoppgjørene i disse 2 kamper går onsdag.

 

I Fjordkraftligaen var det full runde. Det er vel like greit for meg å ta det mest smertefulle først. Manglerud Star vinner 7-0 hjemme mot Ringerike. Kombinasjonen gavepakker + Craighead/Bowles kommer til å ødelegge for mange lag denne sesongen slik det ødela for Ringerike på lørdag.

Sparta “sleit” seg til en 0-2 seier borte mot Grüner. Relativt jevnt med skudd, Gintautas i gang for Sparta, Grüner misser på straffe, og Jakobsson setter 2-0 i SH1 halvannet minutt før slutt i tom kasse etter en stygg miss fra Grünerspiller bak mål.

Stavanger vinner 3-1 hjemme mot Storhamar. 1-0 ved Beck på et greit skudd stående i slottet. Ikke like greit for Storhamar sin del at han får stå så alene der som han gjør. Beck forøvrig med 2+1 i denne matchen.

Stjernen leder vel 1-0 og 2-1 hjemme mot Frisk Asker men må se seg slått 2-4 til slutt. Cangelosi med begge for Stjernen, mens 4 forskjellige spillere satte pucker for FA.

Vinnersporet til Lillehammer ble stoppet av Vålerenga denne lørdagen. 1-1 etter første periode var vel greit nok om man ser på skudd registrert. Men derfra og ut var det Vålerenga som styrte. 2-0 i andre og 2-0 i tredje inntil “trøstemålet” kom 3 min før slutt

 

Topp 3 tabellen er nå;

Frisk Asker 9 poeng, Manglerud Star og Lillehammer 6 poeng.

 

Topp 3 poeng er nå:

Craighead, MS, 8 poeng (3+5)

Bowles,MS, 6 poeng (4+2)

Eriksson, LIK, 5 poeng (2+3)

Auk, VIF, 5 poeng (3+2)

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg