Fjordkraft-ligaen: Oppstart torsdag 04 februar med 2 kamper

Sparta – Vålerenga og Lillehammer – Frisk Asker

Endelig skal Fjordkraft-Ligaen starte opp igjen slik som 1-divisjon skal dagen før. Dette, selvfølgelig kun hvis nasjonale og lokale myndigheter tillater dette. Det siste som ble skreve fra forbundets side vedrørende publikum på kamper var jo at ved oppstart etter pause ville man måtte spille uten publikum inntil videre selv om lokale regler tilsa noe annet.

Vi får håpe at smittetall og andre tall får en bratt kurve nedover slik at vi kan fylle hallene hvert fall med noen tilskuere. Når man ser at større butikker etc har lov til å ha 100-200 kunder samtidig innenfor dørene burde ishaller med fokus på smittevern ha lov til å slippe inn et visst antall mennesker basert på størrelse hall.

Vi krysser fingre og tær samt slenger en liten hilsen oppover i tilfelle det sitter en eller annen oppi der som liker hockey mer enn å plage menneskeheten med virus og dritt.

Så;

Tabellen før oppstart:

Storhamar 53 poeng på 24 kamper

Frisk Asker 52 poeng på 23 kamper

Vålerenga 50 poeng på 25 kamper

Stavanger 48 poeng på 24 kamper

Lillehammer 44 poeng på 24 kamper

Stjernen 39 poeng på 24 kamper

Manglerud 22 poeng på 22 kamper

Sparta 19 poeng på 19 kamper

Narvik 11 poeng på 27 kamper

Grüner 10 poeng på 20 kamper

 

Nå startes det opp da med den enkle oppskrift. Det skal tilstrebes at alle lag spiller 36 seriekamper. Teksten om dette er slik:

**Det er utarbeidet er oppsett for at alle lag skal gjennomføre 36 seriekamper (2 hjemme og 2 borte mot alle lag). Oppsettet har en planlagt oppstart den 4/2, og har siste serierunde 20/3. Oppsettet er strukket med 1 uke, men kan, om oppstarten utsettes, forskyves ytterligere. NIHF vil ha tett dialog med NTH og alle andre interessenter vedr serieavslutning og sluttspill/kvalifisering den nærmeste tiden**

Kampprogrammet utover er tett som hagl og det er ikke mange dager det ikke spilles kamper. Vi får håpe lagene holder seg friske og ikke må begynne omberamme og utsette matcher mer enn det allerede er gjort. Jeg regner med at siden det sies at det kan forskyves om starten utsettes vil også omberamming kunne skje inn i den uken i tillegg.

 

Hvilke lag har igjen hvem?

Storhamar: FA,MS,GRU,GRU,SPA,MS,STA,VIF,SPA,STJ,FA,STJ

Frisk Asker: LIK,STO,SPA,LIK,STA,SPA,STJ,STA,STJ,MS,STO,GRU,GRU

Vålerenga: SPA,LIK,STJ,MS,GRU,STO,GRU,MS,NAR,LIK,STA

Stavanger: MS,STJ,MS,FA,LIK,STO,FA,STJ,SPA,SPA,GRU,VIF

Lillehammer: FA,SPA,VIF,FA,SPA,GRU,STA,STJ,MS,GRU,VIF,SPA

Stjernen: STA,VIF,NAR,MS,FA,LIK,FA,STA,STO,GRU,MS,STO

Manglerud: STA,SPA,STO,STA,VIF,STJ,STO,NAR,LIK,VIF,FA,SPA,STJ,NAR

Sparta: VIF,LIK,MS,FA,NAR,NAR,LIK,STO,FA,GRU,GRU,GRU,STO,STA,MS,STA,LIK

Narvik: GRU,GRU,SPA,SPA,STJ,MS,VIF,GRU,MS

Grüner: NAR,NAR,STO,STO,LIK,VIF,SPA,SPA,SPA,VIF,LIK,STJ,NAR,STA,FA,FA

 

Det er tett i toppen og det er tett i bunn. 3 lag tett over 50 poeng så langt så ingen ting avgjort mht plassene 1-2-3 som får velge sin motstander i kvartfinalen. I bunnen ligger Narvik og Grüner nederst og kniver først og fremst om ikke å bli nummer 10 og ryke rett ned om covid-spøkelset slår ut i full blomst nok en gang og man ikke får arrangert sluttspill og kvalifisering etter prinsipp 2 kommunisert før seriestart. Håpet er selvsagt at vi får fullført serie og avslutning på den vanlige måten.. men blir det stopp så blir det stopp.

Ser man litt ekstra på Narvik og Grüners kampprogram så ser man at Narvik har igjen 9 kamper mens Grüner har igjen 16. Narvik og Grüner skal møtes 3 ganger nå på slutten og de 9 poengene kommer selvsagt til å bety vanvittig mye å hente. Narvik har kun igjen Vålerenga av topp5 lagene, mens Grüner skal møte topp5 lag hele 9 ganger nå på slutten.

 

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #2hockey #hockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg