Fjordkraftligaen 27 oktober 2022..

Tabellen ikke fullt så lystig lesing som en innbarka Hønefossing kunne tenkt seg om dagen.. men ishockey er ishockey, og uansett bedre enn foppal og hands når som helst på døgnet.

Vålerenga på topp på tabellen pr nå med 2 poeng og en kamps forsprang på Stjernen. Sparta nå på tredje med 5 poeng opp og med 2 kamper mindre spilt enn Vålerenga.

I bunn er det 10 poeng fra Manglerud Star (16) ned til Grüner og Ringerike. Vi er nå 2-3 kamper fra å runde 2 serierunder, så ingen grunn til panikk enda fra noen.. men utover mot jul bør nok Grüner og Ringerike få opp dampen litt om det skal være mulighet å komme seg forbi Manglerud.

 

Torsdagens kamper:

Stjernen – Grüner. Det skal godt gjøres å tippe noe annet enn en hjemmeseier her. Stjernen viser styrke om dagen.. en nedsabling av Lillehammer i andre periode forrige lørdag sitter frisk i minne for noen og enhver tenker jeg. Fortsetter det spillet mot Grüner får ikke Fog og gutta tid til wise-vising i pausa.. da blire bare høydepunkter… Grüner med en grei kamp mot FA hjemme.. men det blir bare nesten for gutta fra løkka.

 

Frisk Asker – Ringerike. Slik som Ringerike fremstår om dagen, med det tilgjengelige mannskap de har, er det vanskelig å tippe noe annet enn hjemmeseier her og. Jeg håper selvsagt på Ringerike-seier i denne. Jeg lar meg selvsagt mer enn gjerne overraske og gledes om Ringerike får snudd trenden de er inne i, men med 4-5-6 mann ute er det vanskelig. Håpet er at man sakte men sikkert får tilbake spillere fra skade. FA med en 1-4 seier på Grünerløkka i går…det var vel ikke mer enn akkurat det de trengte det som ble prestert der. Halloween-tema på kampen så vidt jeg fikk med meg.. godt man ikke skal dit…

 

Storhamar – Manglerud Star. Storhamar tapte 4-2 for MS i Garasjen.. det tror jeg neppe skjer i CC-Amfi. Jeg tror de vant begge hjemme mot MS i fjor. Manglerud nå med 4 tap på rad før de da i morgen skal til Hamar og møte et Storhamar som gikk fra 10-0 seier mot Grüner til 5-3 tap i Sparta Amfi denne uken. Et påskrudd Storhamar vinner denne… et litt ukonsentrert Storhamar kommer til å slite med god-rekka til Manglerud. Craighed/Bowles ikke på topp lenger av poenglisten.. men de er topp 5.

 

Lillehammer – Stavanger. Det bør bli en borteseier dette. Stavnger med 3 kamper tilgode på Vålerenga vil med 9 poeng i de 3 være likt med VIF. Det har ikke løsnet for Tommy og co enda.. det blir interessant å se i morgen. Lillehammer karrer til seg poeng og klarer foreløpig holde Manglerud bak seg. I det siste har forsterkninger/økonomi/tiltaksplan/årsskifte blitt nevnt mer og mer ifm Lillehammer. Det er kanskje slik at de må vise positiv egenkapital innen utgangen 2022..? (kom gjerne med info den som vet)

 

Vålerenga mot Sparta på Jordal bør vel dra greit med folk. 4809 tilskuere mot Storhamar er foreløpig rekord på nye Jordal denne sesongen. Vålerenga med en 1-8 seier på Hønefoss tirsdag møter da Sparta som vant 5-3 hjemme mot Storhamar. Rundens krydder for alle nøytrale tilskuere dette.

Olimb 16 (3+13), Partanen 15 (8+7), Auk 14 (3+11), Røymark 14 (7+7) er topp 3 på listen for Vålerenga

Jakobsson 17 (8+9), Selin 17 (7+10), Grönberg 14 (4+10) er topp 3 Sparta.

Thomas Olsen toppscorer med sine 11 mål for Vålerenga

Kristian Jakobsson toppscorer med sine 8

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg