Fjordkraftligaen; spennende helg kommer!!

Viktige topp- og bunnoppgjør helgen som kommer

En kamphelg med kamptider helt etter Bendik Eriksens ønske og hjerte. Lørdag kan du altså som hamarværing sitte hjemme i godstolen, eller på pub, se toppoppgjøret Sparta – Stavanger først, og så når den kampen er slutt ta en rask jogg (eller drosje… mer sannsynlig) bort i CC-Amfi og se Mjøs-derbyet Storhamar – Lillehammer. Du kan dessverre ikke, på grunn av drit-treige Hamar-politikere, dra i CC tidlig og se kamp med en duggfrisk i handa og slippe den jogge/taxi-turen.

Denne komboen mefører selvsagt at mange vil ha en sofa-søndag. En sofa-søndag der de kan ligge med joggings, t-skjorte og raggsokker samt handa plassert inn i ostepopp-posen og se på Vålerenga – Stjernen eller Ringerike – Grüner. (har på følelsen at jeg vet hva det valget blir for de aller fleste av nevnte supportere)

Sparta – Stavanger, et realt toppoppgjør der begge lag kan med seier ta et lite grep om seriemesterskapet hvis alt ellers går som det skal for lagene. Sparta med 2 hengekamper (Ringerike/Grüner) forventer vinne de 2 og kan derfor med 3 poeng her være 3 foran ved opptelling.

Manglerud Star mot Frisk Asker bør være en borteseier. Manglerud sablet ned av Grüner i 2 perioder før de kommer litt tilbake i tredje. Frisk Asker tapte 1-3 hjemme mot Vålerenga i hva som ifølge boxscore så ut til å være en kamp de ikke var klare til 1 periode men som de skuddmessig vinner i andre og tredje. 11-0 i skudd i andre periode sogar..?

Storhamar – Lillehammer.. Goliat mot David.. Sjelden har vel styrkeforholdet mellom mjøsklubbene vært større enn det er nå. Jeg er helt sikker på at Lillehammer tenner ekstra i dette oppgjøret.. det spørs bare om det er nok med tenning her. Storhamar er skikkelig i dytten og har nå ikke veldig langt til toppen de heller.

Vålerenga mot Stjernen på søndag bør bli en morsom kamp å følge.. for de som ikke sitter benket med øya på stilk fr å se kanskje den viktigste kampen denne runden.

Ringerike mot Grüner. Gjør FA jobben mot MS vil dette være Ringerikes mulighet for å komme seg helt opp i ræva på Manglerud Star før disse to skal møtes på torsdag til uken. Ringerike med viktige spillere ute igjen med skade har et håp om at de syke spillerne har snyti seg ferdig innen søndag (og hvertfall torsdag). Hvordan skadesituasjonen ser ut mht Friestad og Söderberg vites ikke pr nå, men det er håp der.. Rosdahl blir nok ute en stund til.

Vinner Grüner denne kampen og kommer helt opp i ræva på Ringerike tror jeg Ringerikes sjanse begynner bli fryktelig vanskelige.

 

Kamptider som følger:

Lørdag klokka 15.30 : Sparta – Stavanger

Lørdag klokka 16.00 : Manglerud Star – Frisk Asker

Lørdag klokka 18.30 : Storhamar – Lillehammer

Søndag klokka 17.00 : Vålerenga – Stjernen

Søndag klokka 17.00 : Ringerike – Grüner

 

 

Tabell, og lek med tall:

Stavanger, 82 poeng på 37 kamper, kan maks oppnå 106 poeng

Sparta, 76 poeng på 35 kamper, kan maks oppnå 106 poeng

Vålerenga, 76 poeng på 37 kamper, kan maks oppnå 100 poeng

Storhamar, 74 poeng på 37 kamper, kan maks oppnå 98 poeng

Stjernen, 70 poeng 37 kamper, kan maks oppnå 94 poeng

Frisk Asker, 66 poeng på 37 kamper, kan maks oppnå 90 poeng

Lillehammer, 43 poeng på 37 kamper, kan maks oppnå 67 poeng

Manglerud Star, 26 poeng på 37 kamper, kan maks oppnå 50 poeng

Ringerike, 21 poeng på 36 kamper, kan maks oppnå 48 poeng

Grüner, 15 poeng på 36 kamper, kan maks oppnå 42 poeng.

 

Konklusjoner:

Lillehammer, Manglerud Star, Ringerike og Grüner kan ikke vinne serien.

Lillehammer kan ikke bli bedre enn nummer 6

Manglerud Star kan ikke bli bedre enn nummer 7

Ringerike kan ikke bli bedre enn nummer 7

Grüner kan ikke bli bedre enn nummer 8

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg