Forbannede pandemifornektere – hvor mange må dø før dere tar det på alvor?

Hva er det som skal til for at dere tar av foliehatten og ser det vi andre ser?

Er det en ting jeg begynner å bli dritt lei mer enn selve pandemien som nå har pågått i over ett år, så er det den bøtteballetten av folk som krydrer kommentarfelt med sine ekspertbetraktinger av og rundt pandemien.. eller de mener det ikke er en pandemi selvfølgelig…

Jeg er møkk lei av å lese:

-men hvor mange har dødd av covid da.. knapt noen…

-hvor mange er syke av den da.. knapt noen…

-det dør jo flere av vanlig influensa hvert år…

-osv osv..

 

Vel, kjære pandemi- og covid-fornekter..:

Hvis du hadde tatt av deg foliehatten som også tydeligvis har to flapper ned foran øynene og sett litt lenge unna enn nesa di så ville du sett noe helt annet enn “knapt noen som har dødd” eller “er mindre farlig enn en influensa”. I Brasil for eksempel registrerte de i går 3780 koronarelaterte dødsfall. I Brasil har koronarelaterte dødsfall nå passert 317 000 mennesker. I Usa har det død over 500 000 mennesker. Dødsfall totalt i verden har passert 2,8 mill.

Mange land i verden er ikke så priviligerte som vi er i Norge. Vi har et helsevesen som er “gratis” og som fungerer. Stort sett står det også greit til med norske borgere. Joda, vi har fattigdom vi også, men feks ikke i nærheten slik som i feks Brasil.

I mange fattige land, og steder med veldig stor folketetthet kan man ikke bare isolere smittede på samme måte som vi har gjort her. Det går ikke med “Oi, er Preben smittet? Ja da får han bo i lysthuset en stund. Marisol og jeg kan klare oss på våre 200m2, det skal gå, det blir hardt, men skal gå, og så kan au-pairen bo på hotell i 14 dager”.

For dere, kjære pandemi- og covid-fornektere virker rett og slett ikke å forstå at hovedgrunnen til at vi ikke har så mange syke, smittede og døde her i Norge er at de aller fleste i dette landet med mer enn 14 hjerneceller har blitt med på å skjerme alle de som potensielt kan dø av covid. Disse menneskene er de samme som potensielt kan dø av en influensa. De har ved denne skjermingen ikke blitt smittet av hverken covid eller influensa.

På samme måte som Miljøpartiet de Grønne må skjønne at Oslo er ikke Norge må alle dere i foliehattforbundet skjønne at Norge er ikke verden. Norge er et bittelite land med like mange innbyggere som en middels by ute i den store verden, på 10 ganger mer plass. Vi bor spredt og er i mye større grad i stand til å skjerme folk.

Dritt lei konspirasjonspjattet som sirkulerer..

Kokkos!

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg