Giske som statsminister og Northug som leder for trygg trafikk

Er ikke det en skikkelig god ide?

Er det ikke rett og slett å pisse på alt og alle som turte stå frem da Giske måtte tre av og trekke seg fra verv dengang alle metoo-varslene kom, hvis man nå bare tenker på å få han inn i noe som helst lederverv?

Det spiller vel sånn sett ingen rolle at en ny ung kvinne står frem og forteller sin historie. Det den historien bidrar med er jo kort og godt å bare understreke alvorligheten i hva gutteklubben grei innad i AP har drevet med, og nå forsøkte seg på igjen.

Giske og andre politikere som i egenskap av sine maktverv har «tuklet» med de unge up and coming kvinnene på årsmøter og konferanser bør få smekk på lanken, kokkos og refs, samt fratas mulighet til å inneha lederverv igjen såfremt ikke alle kort er på bordet og unnskyldninger er gitt og godtatt rund baut.

For menigmann virker det litt som politikere generelt, og i dette tilfelle Giske, unnskylder akkurat det de trenger og deretter håper det ikke dukker opp noe mer.
Jeg har forøvrig en åtte-åring i hus som gjør det på samme måten.

Nåvel.. Giske som statsminister eller likestillingsminister.. Northug som leder av Trygg Trafikk eller valgt inn som politisk uavhengig samferdselsminister..

Det hadde vært no…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg