Hello ketchupeffekten.. 0-3 til 8-3 for Ringerike Panthers

Det ble hjemmeseier, de måtte bare slite litt først.

Selv de med de sterkeste Panthers-følelser du kan tenke deg kan ikke annet enn innrømme at det var Nidaros som kom best i gang i denne kampen. Joda, Ringerike hadde mye puck osv men det ble liksom ikke noe ut av det. Nidaros virket piggere enn Ringerike fra første dropp. De var raskt på og gjorde at det så ut som det var noe som ikke helt stemte i starten for Ringerike. Litt ut i perioden begynner Ringerike komme litt mer med, og det er da selvsagt helt typisk at Nidaros setter 0-1 ved Sæteraas (Matheson/Hofstad). Så pådrar Ringerike seg et par utvisninger og dermed 5 mot 3. Det ender med 0-2 ved Dahl (Dahlin/Bråten)

Andre periode starter litt som første og det går ikke mer enn rundt 6 minutter før det står 0-3 ved Valen (Jonassen/Fagerli). Denne scoringen virket å tenne Ringerike og ca minuttet pluss etter står det 1-3 ved Ellefsen (Søderberg/Pettersen). Bare 2,5 min etter dette igjen gjør Ringerike 2-3 ved Søderberg (Parks). 3 min før endt periode sitter nok 2 pinner i nettet bak Nidaros målvakt. 3-3 ved Ryttar (Melin/P.Eriksson) og Engh til 4-3 på en luring fra blå.


Tredje periode er fullstendig hjemmedominert og ender totalt 4-0 og 14-4 i skudd. Periodens og dagens mann til slutt setter sitt preg på denne perioden. 5-3 ved Jenssen (Melin). 6-3 ved Melin (Ryttar/H.Eriksson). 7-3 ved Jenssen (Naslund/Bækken) og 8-3 ved Jenssen (Rimjans).

Det startet trått men endte godt. Det er styrke i å gå fra 0-3 til 8-3 på to perioder.

Ringerike nå med 3 av 3 og 9 poeng. Neste kamp er borte mot Comet den 03 oktober klokka 16.00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg