Her er Ringerike Geriatriks sine kamper sesongen 2022-2023

Endelig er terminlisten klar.

Kampene kommer tett som hagl (sett med oldboysøyne) spredt utover vinteren. Det er godt at barmarken er godt i gang sammen med istrening 2 ganger i uken. Lette joggeturer, bakkeløp, push-ups og planken 3 ganger i uken sammen med istreninger pakket med doggiser og intrikate øvelser skal nok sette Geriatriks-troppen i stand til hvert fall å møte opp til match.

Lagbilde ble det som vanlig ikke noe av når den litt overivrige fys-treneren avtaler å ta det før en joggetur ute i det fri. Da blir det bilde av oppegående burgere isteden.

 

Søndag 13 november 19.30: Geriatriks – Progress Peanut Panthers

Serien sparkes i gang med lirerne fra Løren. Vi regner med GPS’n geleider de ut av Løren-området på samme måte som den pleier geleide oss inn. Det var en periode kart kjøpt på mandag var utdatert på torsdag i det området. Det blir et hyggelig gjensyn med veteranserien for oss, og en fin start med PPP. Vi hadde flere spennende oppgjør mot de forrige gang vi var med i veteranserien.. den gang var både Jimmer’n og Jon Magne Karlstad med og.

 

Søndag 20 november 20.00 Ullensaker Flyers – Geriatriks

Første bortematch er mot Ullensaker.. Jeg ser jo allerede nå at kona må flytte bursdagen sin. Oppgjørene mot Ullensaker har vært litt av noe greier.. spesielt da Teddy Tourette regjerte med stålull i hår og skjegg samt kjeftament med 230 i puls. Vi håper Ullensaker skaffer disp så vi slipper parkere en kilometer unna inngangen.

 

Søndag 04 desember 20.30 Geriatriks – Manglerud Old Stars

Forrige gang vi var med og spilte mot Manglerud var vel det ei pine. Old Stars fra elite mot oldboys fra bredde er skjelden noe god kombo. Vi får håpe flere av eks-elite spillerne sitter i kø fra luksushytta på fjellet og ikke fikk lov av kjerringa å ha med en illeluktende hockeybag i Teslaen slik at de kunne hoppe av på Hønefoss på vei hjem.

 

Søndag 11 desember 20.00 Skedsmo Old Timers – Geriatriks

Kamp mot de gamle tid-takerne fra Skedsmp pleier å være jevne greier. Den største spenningen er gjerne om vi skal kjøren den bakveien bort til Skedsmokorset eller ikke når vi kommer til Slattum. Det pleier være den veien vi kjører, mne innimellom ere glatt i et par av de krappeste svingene-

 

Torsdag 29 desember 18.00 Geriatriks . Norsemen

Rosinen i pølsa denne vinteren. Winter Classsic 2022. Ringerike Geriatriks mot Hringariki Norsemen i Schjongshallen klokka 18.00. Prestisjeoppgjør de-luxe.

Forrige kamp samlet hele 354 tilskuere med stort og smått.

 

Søndag 08 januar 20.15 Progress Peanut Panthers – Geriatriks

Jeg holdt på å dette av stolen, og måtte gnukke meg 2 ekstra ganger i øynene da jeg så kampstart i denne kampen. 20.15 en søndag i Lørenhallen er jo ekstatisk til oldboyskamp å være. Hvis vi i tillegg får skifte inne i hallen og ikke i brakkene ute (og slipper gå laaaangt til isen) ja, da vil dette være en merkedag i oldbysens historie.

 

Søndag 05 februar 20.00 Geriatriks – Ullensaker Flyers

Returoppgjør også uten Teddy.. blir sikkert bra.

 

Søndag 05 mars 20.00 Manglerud Old Stars – Geriatriks

Vi håper de samme spillerne sitter i kø ned fra fjellet og ikke rekker hjem. Vi fra Hønefoss tar høyde for sånt og drar tidlig nok innover. Etter match kjører vi slik at kveldsmaten kan tas på Texburger.

 

Søndag 19 mars 20.30 Geriatriks – Skedsmo Old Timers

Årets siste veterankamp. Midt i sluttspillet og greier. Vi får se om det dukker opp en kvartfinale for Panthers vi må få flytta på.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg