Hvis du ikke liker Naked Attraction Norge…


Naked attraction Norge er i gang. Programmet der en person står på podiet og sakte får se mer og mer av den nakne kroppen til 5 potensielle personer til å date.

Jeg har så langt bare sett klippene som er lagt ut, og kan vel ikke annet enn å konkludere med at her kommer kropper i alle fasonger og utseender. Her kommer showers og growers, BOOBS og boobs, kjønnsorganer med og uten hår, undervektige, normalvektige og overvektige. Her får man også se hvor mye tatoveringer som finnes under klærne i dagens  Norge.

Når det er sagt så er det nok ikke Ola og Kari Nordmann som har meldt seg på til dette. Dette er folk som liker og vil vise seg frem. Dette er folk som vil utfordre seg selv og ikke tenker altfor mye på hva andre vil si.

Med slike programmer kommer også de lave terningkastene fra kritikere i aviser. Antakeligvis fra litt surmaga eldre journalister som ikke er i nærheten av å skjønne eksponeringsbehovet det nye samfunnet sakte men sikkert har skapt. De som stiller opp i dette programmet er på en måte instagram pluss folka.

Til alle andre som heller ikke liker dette programmet er det vel bare en ting å si:

La være å se på det da vel!

Det er altså ikke slik at du setter deg ned, slår på Nrk eller Tv2 og forventer se programmer som Ut i hagen, Der ingen kunne tru at nokon kunne bu, Småfugl i Hardanger, Røatrikken sekund for sekund, Håndbak-nm fra Røros, 50km langrenn med innlagt snyting, osv osv. Dette programmet, som så mange andre små-kontroversielle programmer må du oppsøke selv. Du må lete frem programmet blant alle andre programmet du har tilgang til.

Det er så enkelt så enkelt: Liker du ikke å se nakne kropper, ja da leter du ikke etter dette programmet.

Nå skal det sies at nakendating på tv ikke er noe nytt i Norge slik man skulle tro.

 

Her er utdrag av en liten tekst jeg skrev rundt et program i 2015:

**Altså…. for de som ikke har fått det med seg, som om det er mulig, så starter det altså opp et tv-program nå hvor folk skal date på tv kliss nakne. De møtes på ei strand og skal bli kjent, og som en fantastisk tvist så kommer det visstnok enda en naken mann/dame og skal kludre til seansen for å få til et valg. Nå kan man jo lure på hva slags kriterier feks dama kommer til å legge til grunn i valgprosessen der hun står foran to kliss nakne menn…vi får følge med på hvor hun har øynene idet hun uttaler “jeg velger…..”.

Nåvel, dette brillefine nakenkonseptet kan jo ikke annet enn å videreføres til andre programmer også tenker nå jeg… Det var jo ikke uten grunn at noe av det mest sette program på ærverdige gamle Nrk da de hadde monopol på tv-boksen var Finsk fjernsynsteater på tirsdagskveldene der man kunne se kropp, pupp og bush i sådanne mengder at Kroppen med Trond Viggo bare detaljer for å få det store bildet på plass**

 

Dagen etter premieren (jada, jeg så den) førte dette til 7 spørsmål i forbindelse med nakendating:

1 – Var dette kleinere for oss nå enn Kroppen m/Trond Viggo var for foreldrene våre?

2 – Viste nakenspankuleringen på stranda oss at ønsket alle hadde om nakne Baywatch løpe-øyeblikk er bra vi ikke fikk?

3 – Er alle enige i at naken pil og bue konkurrering i OL aldri skal på programmet?

4 – På en skala fra 1 til 10 hvor 10 er kleinest.. 2 nakne menn som klemmer på ei strand?

5 – Så jenta opp eller så jenta ned da hun foretok valget sitt?

6 – Hvor kom gitaren fra? Hadde han en sammenleggbar gitar i posen?

7 – Etter all den sittingen på stranda… Hvor mange dusjer tok det før diverse kroppsåpninger var tomme for sand?

For øvrig kan jeg ikke annet enn å skrive følgende:

Naken mann møter naken dame på strand. Naken mann sjarmerer naken dame hele dagen. Naken mann sjarmerer naken dame hele kvelden. Naken mann sjarmerer naken dame på natta. Naken mann sjarmerer naken dame til frokost.

Ny naken mann ankommer.

Ny naken mann spiller gitar.

Naken dame velger ny naken mann.

 

Jeg tipper Naked attraction kommer til å få endel seere og omtale. Det er som hun ene damen sier i klipp fra første program. Det er så mange fordommer i Norge nå. Unge mennesker som knapt klarer dusje etter gym/trening i en fellesdusj sammen med eget kjønn på grunn av et kroppspress som er ødeleggende for selvtillit og troen på egen verdi. I sitt lille sted i universet hjelper nok dette programmet også på oppfatningen av at kropper er ikke som på instagram eller i blader krydret med retusjerte modeller. Alle mennesker ser heller ikke ut som de på pornofilmer man som ung og nysgjerrig søker seg frem til på nett.

 

Nåvel…

Når det er sagt; Det er ikke alt som bør og skal gjøres naken. Eller forresten, damer kan gjøre alt de vil nakne, det er jo bare vidunderlig og flott, men menn skal ikke det. Så her kommer:

6 ting menn absolutt ikke skal gjøre nakne:

Bryting

Dette er jo selvforklarende egentlig. Men om man husker Rønnis i Senkveld i vennlig naken omgang med annen naken mann så er det meget lett å skjønne hvorfor to nakne menn ikke skal ligge på ei matte kjempende om å få holdt den andre fast ned i gulvet. Dessuten så er det en utgangsposisjon i bryting der den ene må stå på alle fire mens den andre står bak……nuff said…

Yoga

Det finnes ikke noe som helst vakkert ved å se hårete menn i svanepositur samt på alle fire skyte og svaie rygg. Dessuten finnes det ikke lange nok lokaler slik at alle kan stå ved siden av hverandre…for i 2 og 3 rekke er det ingen, absolutt ingen, straighte menn som vil stå hverken oppreist eller på alle fire.

Skihopping

Hadde enda hoppstilen vært som i gamle dager så kunne denne vært strøket fra listen. Men, da Bokløv-stilen kom så ble skihopping plassert på no-no lista fortere enn svint. Det finnes jo ikke noe grunn til at man skal ville ønske å se en mann på to plank suse ned ovarennet, ta sats, forlate hoppet for så å skille bena i Bokløv-stilen og så tar vinden tak…flippa-floppa-floppa-flippa-floppa hele veien ned til nedslaget.. og skulle så hoppet være langt og nedslaget dypt…ja da kan publikum få se subbing, traumatiske øyeblikk og grelle skader…

110 meter hekk

Det er en grunn til at shortsene til de mannlige hekkeløperne er så trange at alle høres ut som vokalisten i Bee Gees inntil skift etter løpet. Hvis du ser nøye etter så er det knapt noen millimeter fra underkant shorts ned til den planken som de hopper over. Uten den stramme shortsen så ville idrettsgrenen hett 30 meter fosterstilling. Dessuten ville den tversoverliggende planken fungere som en nøtte-giljotin…

Irsk Folkedans

8-9 kritt-hvite lett rødhårede ikke så muskuløse menn med kun dansesko på. Klikketi-klakketti-klokketti-klakk…klokketti-klikkketti..klakketi-klokk…. Flippeti-floppetti-flappeti-flopp…Floppetti-flappetti…fleppetti-flipp… Ikke bare ville danserne pådratt seg sleng-brokk og varige henge-nøtter… Eventuelle barn senere i livet ville vært ekstremt svimle de første 4 leveårene sine…

Fluefiske

Det er simpelthen for mange smertefulle steder en fiskekrok ville kunne sette seg fast……

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg