I dag: Ringerike – Lillehammer klokka 18.30

Treningskamp nr 2 for Ringerike i sin oppkjøring mot sesongen i Fjordkraftligaen

Deg har gått noen dager siden Ringerike var i Askerhallen og nesten tok nok en skalp på Frisk Asker. Det endte med et 5-4 tap etter å ha vært i ledelse 1-2 etter første og 3-4 etter andre.
I en prat med trenerduoen får man så vite at resultatene selvsagt ikke er viktigst nå i august, men at spillerprestasjonene og tilnærmingen til det opplegg og spillesystem man ønsker å stå for er det man legger vekt på nå i treningskampene.

De to første kampene er uansett, ifølge Boork og Braxenholm, mest til for å få kamp inn i beina igjen og la alle få prøve seg og komme sikkelig igang.

Lillehammer var en tung nøtt for Ringerike da Ringerike var i Get. Sammen med Oilers var vel Lillehammer det eneste laget Ringerike ikke klarte ta poeng fra. Det nærmeste Ringerike kom var et 0-2 tap hjemme.. bortsett fra det var det stygge sifre i 2 kamper og resten 3-5 målstap.

Så gjenstår det å se hva slags mannskap Lillehammer kommer med i dag. Det blir nok et morsomt gjensyn med Jørgen Friestad, sønnen til Ringerikes superdriller Jacob Friestad, som nå er fast inventar på Lillehammer. Andreas Martinsen er vel det største navnet pr nå på Lillehammer, godt fulgt av Alexander Reichenberg. Noen andre av spillerne har jo vært inventar på Ringerike så mange kjenner hverandre godt. Det blir også interessant å se om det er noen Smirnov-effekt allerede nå på Lillehammer.

Kampstart er klokka 18.30. De som ikke kan komme i hallen, pga det ene og det andre, kan tune inn på Ringblad.no eller GD.no og se kampen streamet der. Det skal visstnok gjøres en 2-kamera-produksjon av matchen.

Jeg tar min plass i boksen som speaker og håper ikke Mats Skrzypkowski Nilsen gjør for mye ut av seg… Da blire fort Mats Nilsen..

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg