Jo, du kan faktisk være glad i dyr, og være kjøttspiser.

Vegetarianere og veganere med håpløse uttalelser

“Ææææsj… har du kjøttpålegg på brødskiva, er du ikke glad i dyr?”

Dette var en uttalelse i et klasserom fullt av elever. En liten klikk jenter som var tydelig påvirket av veggis-jippoen og samtidig følte at de skulle ha lov å kritisere andre sin mat. De ble kjapt stoppet av lærer og forklart en ting eller to om valg man gjør her i livet som ikke nødvendigvis skal tvinges på andre, samt det å vise respekt for andre mennesker.

Det er ikke første gang man hører sånt heller. Det er vel knapt noen andre som er så glad i å kritisere andre mennesker som det veg-folk er. De har ingen skrupler med å kommentere andres mat og matvalg. Man kan jo lure på hvor lang tid det det tar før man i de hippeste steder i storbyer opplever at barn blir mobbet fordi de har salami på brødskiva i matpakka på skolen.

Det er nå så kult å være veganer at hipsterne på Grünerløkka ser ut som besteborgere med busserull, bukseseler og vannkjemmet hår.  Den ene etter den andre kjendisen står frem som veganer. Det er selvfølgelig “helt ut” å bare være vegetarianer, og det prates så varmt om denne livsstilen at man skulle tro verden ville bli reddet på en halvtime bare alle slutter å sette tenna i speilegg, biff eller en burger. Det er ikke måte på hvor flott dette er og hvor håpløse alle vi andre er.

Men, vi har et problem.

Hvis den oppvoksende generasjon med veganerforeldre blir indoktrinert til å tro at alle som spiser kjøtt ikke er glad i dyr, da er vi på ville veier.

Det er skremselspropaganda på lik linje med undergangspropagandaen miljøbevegelsen og miljøpolitikere driver med.

Hvis du innbarka veganer på noe tidspunkt har ment at de som spiser kjøtt ikke er glad i dyr eller ikke liker dyrevelferd… da kan du faktisk ta deg ei bolle.

Sier du i tillegg sånt til ungene dine eller andre… ja da er du med på å skape mobbing.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg