Kvalifisering Fjordkraftligaen: Hva kan skje i dag?

Det skal spilles 1 kamp i kvalifiseringen i dag. Manglerud Star tar imot Narvik i Garasjen, Gruner mot Comet spilles tirsdag. Dette fordi Bambusa-ligaen har sluttspill i Grunerhallen i dag. Ingen dramatikk i dette, alle lag har godkjent og vært kjent med dette lenge.

Før dagens kamp ser tabell ut som følger;

Narvik, 4 kamper, 8 poeng (11-6)

Gruner, 4 kamper, 8 poeng (10-9)

Manglerud, 4 kamper, 7 poeng (16-13)

Comet, 4 kamper, 1 poeng (11-20)

Gruner sin kamp mot Comet går som sagt på tirsdag. Gruner tapte mot Narvik i Narvik nå sist. Ingen unnskyldninger fra Gruners hold, men etter hva jeg har fått med meg hadde mange av spillerne influensasymptomer/feber, men gjennomførte uansett. Jeg tipper laget slår hardt tilbake på tirsdag mot Comet. Comet som ikke har annet enn æren å spille for nå møter nok opp for å gjøre en best mulig figur, det er aldri noe morsomt å tape ishockeykamper.

I dag spilles altså Manglerud Star – Narvik

-tar Narvik 3 poeng er de klare for Fjordkraftligaen. Da kan ikke Manglerud Star ta de igjen med 3 poeng siste kamp selv om Narvik taper siste.

-tar Narvik 2 poeng og da Manglerud 1 poeng så vil stilling være 10-8 i poeng disse to lagene imellom før siste der Narvik møter Comet og Manglerud Gruner.

-tar Narvik 1 poeng og da Manglerud 2 poeng vil stilling være 9-9 i poeng disse lagene imellom før siste kamp.

-tar Narvik 0 poeng og da Manglerud 3 poeng vil stilling være 8-10 i poeng disse lagene imellom før siste kamp.

Viktig også å ha med seg at Narvik har Manglerud Star på innbyrdes (som teller før målforskjell)

Jeg tipper jo at Gruner står med 11 poeng før siste kamp i kvalserien. Comet har ikke klart å sette sammen en hel kamp enda og tatt en 3-poenger..og med tanke på at ingenting-betyr-noe-nå tanken kan spre seg så tror jeg ikke motivasjonen er 100% i Comet-laget lenger.

Står så Gruner med 11 før siste match mot Manglerud Star så gjelder mye av forutsetningene som beskrevet for Narvik sin del. Alt avhenger av hva Narvik og Manglerud Star får til i dag.

Manglerud Star må egentlig ta 3 poeng i dag for å være med i siste kamp tror jeg. Det å håpe på at Comet vinner siste mot Narvik samt at de selv nå slå Gruner tror jeg blir en long-shot..

Konklusjon:

Narvik opp med 3 poeng i dag.
Da kan også Gruner sikre plass med 3 poeng på tirsdag.
Alle andre resultater gir litt mer spenning

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg