La oss nå si at Elite, 1-div og 2-div kommer i gang i september

Hva gjør vi da om en spiller på et lag blir koronasyk

Først og fremst må det bare sies.. Det blir uvant å ikke kalle det for Get-ligaen lenger…men slik er det. Det skal vel hete Elite-divisjonen (eller noe sånt).

Nåvel.. tilbake til overskriften:

Dette ble jo behørig diskutert i forkant av avlysning sluttspill. “Kan vi ikke bare kjøre på” ble svart opp med at det kunne vi jo ikke fordi hva om et lag plutselig måtte i karatene alle sammen? Hvem vinner da? De som ikke har noen med påvist smitte og kan stille lag?

Jeg tror ikke korona-epidemien er slutt i september. Men jeg tror vi kommer til å kjøre i gang igjen på tross av det, for etter hvert blir dette så kontrollert nå at det vil være prosedyrer for det meste. Det vil det også bli laget for seriespillet om/når det kommer i gang.

Bør seriespillet halveres kommende sesong for å minske smittefare? For å hjelpe på økonomien?

Hva gjør man om et lag plutselig melder om spillere med påvist smitte/symptomer midt i sesongen? Blir det en “dere får spelle med det dere har” sesong også i prestasjon slik som i bredde? Det vil si at om man er syk eller har symptomer så får man ikke være med (selvsagt) men at laget forventes møte på kamp?

Det kan hende lagene i prestasjon bør jobbe litt med samarbeidsklubber i sommer.

Kan dette bli sesongen der vi får se mange nye unge norske fjes i toppdivisjonen? Sportslige ledere forteller om stort bortfall av penger og derfor også veldig lite med store penger til signering av store navn.

 

Hva tenker folket burde være løsningen om ett lag plutselig melder om 7 mann ut pga mistanke om smitte? Skal det bli en sesong full av omberamminger eller skal det være “spell med det dere har”? Hent opp fra samarbeid eller egen bredde- eller junioravdeling, kampene skal spilles på oppsatt dato.

Ler.. dette betyr i så fall at alle spillere over 16 år i utkantklubbene uten samarbeidsklubber må begynne trene snart.

 

Er det noe mer nytt om årsmøter, årsregnskaper og innvilgede/avslåtte lisenser?

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #2hockey #hockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg