Lavmålet toppet seg: Hets førte til at dommer trakk seg

Lavpanna oppførsel har krevd sitt offer.

Det har altså blitt kjent at hoveddommer Roy Stian Hansen har trukket seg fra kamp 6 på grunn av hets mot seg selv og nærmeste familie. Smak litt på den: Hets mot nærmeste familie. Fordi supportere ikke liker hvordan han dømmer og har dømt. Det toppet seg altså nå da i kamp 5 da Roy Stian Hansen og makker helt korrekt annulerte et mål Storhamar trodde var vinnermålet. Det kan du lese om HER. I tillegg kommer en situasjon linjene ikke fikk med seg helt på slutten der Storhamar roper på 6 mann.

Det spiller ingen rolle i denne sammenhengen i mine øyne.

Du går for f*** meg ikke etter familien til en dommer.

Dommer’n kan være så ræva som bare det. Når kampen er ferdig, så er den ferdig og man går hjem. Man fortsetter for svarte ikke hets og sjikane på privaten på grunn av et resultat.

Jeg ser også at mange henger seg opp i klubbtilhørighet i denne finaleserien. Det gjør ikke jeg. Jeg kan ikke se jeg har sett noe som skal indikere annet enn at dommerne takler dette fullstendig greit. De som ikke takler dette er tilskuere som synes å henge seg opp i alt annet enn eget lags prestasjon når de taper.

Dette er catch 22 så det holder;

Hvordan tror man at man skal få rekruttert dommere til ishockeyen når det er dette man ser i kamp etter kamp. Drittslenging, hets, sjikane: Hvor mange barn tenker “Oi, det ser kult ut å bli dommer” når de får med seg dette? Hvor mange ungdommer får lyst til å satse på dette når de ser hva de liksom “bare må tåle”? Det verste er at det begynner allerede når man ser på feks U13 kamper. Det er så mye lavpanna skriking til dommere fra foreldre at mange skulle vært vist ut av hallen.

 

Hvordan skal man reagere etter kamp 5?

Alle tv-seere så at en colaflaske ble kastet ned på isen, men ikke av hvem. Alle så hvordan spillere/trener omtalte dømmingen. Mange har lest at folk ville inn i dommergarderoben…

Jeg håper internjustisen i Storhamar luker ut flaskekasteren og får h*n utestengt, lenge. Jeg håper og den samme justisen er behjelpelig med å identifisere individer som har gått etter RSH’s familie og får de utestengt og anmeldt. Dette hører ikke hjemme noe sted.

 

 

#hockey #ishockey #2hockey #Get #1divisjon

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg