Lillehammer tar en Manglerud…

Så gikk det som ryktet for en stund siden sa..

Lillehammer fristiller spillere.

Det har lenge vært klart at Lillehammer har kjempetrøbbel. Mange håpet nok at det skulle komme en eller annen med svært dype lommer og redde Elites økonomi, det virker ikke å ha skjedd, hvert fall ikke med nok.

Fra å være “on track” på sommeren ender altså året med massiv minus etter at noen tydeligvis fant det teppet alle regningene var feiet under.

Fristilling av et visst antall spillere skal da hjelpe situasjonen slik at Lillehammer Elite ikke går konkurs. Etter hva GD erfarer er det snakk om minst 5 spillere, inklusive Andreas Marthinsen.

Lillehammer og Manglerud har sånn sett nå gjort akkurat det samme.

De har begge satt opp et lag de ikke har hatt råd til å betale, og så håpet at det skulle ordne seg etter hvert. Igjen er det altså slik at noen lag ligger på sluttspillsplass med lag de ikke har råd til, mens andre lag ligger på kval-plass med lag de har råd til.

Så spørs det hvordan Forbundet reagerer nå på dette, om det i det hele tatt gjør noe.

Jeg er ganske så sikker på at om Ringerike eller Grüner kom ut med noe sånt ville de vært straffet/degradert på null komma svisj som det heter på Tommy og Tigersk.. Men fordi det er Lillehammer og Manglerud Star, kanskje spesielt fordi det er Lillehammer, kan det hende det er litt mer velvilje å spore.

Kampene i dag går som normalt. Som Dima Smirnov sier på twitter.. det må være en absurd kamp å spille for Lillehammerspillerne. Joda, de er profesjonelle etc, men for en rar situasjon å være i.

 

Manglerud Star fristilte spillere men har ikke kommet ut med noe konkurssnakk etc..selv om et tips også der var at det var massivt med minus (1,8mill)

Lillehammer fristiller og har snakket mye nå om faren for nettopp det. Løst snakk sier vel at de fortsatt mangler en betydelig del av beløpet på 3,5-4 mill

Så spørs det om den ene klubben egentlig er noe bedre enn den andre i vurderingen.

Uansett…

så er ikke dette Fjordkraftligaen verdig.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg