Man lærer og lurer stadig på noe nytt

Blir fugler slitne i vingemuskulaturen?

Sitter her på solsenga og ser småfuglene hoppe rundt på flisene her og lete etter mat. Rett før dette fløy de over alt her i en rasende fart. Kursendringer menneskekroppen aldri ville tålt gjøres uten snev av svimmelhetsanfall når de lander. Det flappes i kjempetempo og spørsmålet bare melder seg ; Blir fugler slitne i vingemuskulaturen?

Hender det at en fugl kvitrer til en annen og bare «slapp av litt nå a.. Nå har jeg flappet og flydd i hele dag.. nå må jeg ha en pause! Kan vi ikke ta en 5-minutt borte på den greina der?

Apropos fugler som hopper rundt her. Jeg har jo ofte lurt på hvorfor de hopper rundt og ikke bare flyr? Det hadde jo jeg gjort hvis jeg kunne fly.
Etter å ha vært en uke her snart skjønner jeg hvert fall hvorfor de hopper og ikke går rundt og leter etter mat. Hellene er så varme at det kan stekes biff på bakken rett ved siden av solsengen. Holder fuggelen seg for lang tid på bakken her så kan de rimelig fort ende opp som beinløse fugler som kun kan buklande hver gang de eventuelt blir slitne i vingemuskulaturen..

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg