MDG: Nå er det på tide å slutte med rocketobakk, og begynne åpne øya

5 kroner ekstra pr liter bensin…. Kjempeforslag…not..

 

MDG har altså prestert å legge inn i sitt alternative budsjett en avgiftsøkning pr liter bensin på kroner 5,- Dette mener jo da disse moderne kaffe-latte drikkende Grünerløkka indre Oslo boende politikerbroilere er et snabla bra forslag for å redusere forbruket av bensin og diesel.

Nok en gang beviser de faktisk at de ikke aner hva som skjer utenfor der trikk og t-bane stopper.

Miljøskatten skal bli lettere å svelge for alle siden det samtidig innføres klimabelønning. MDG vil bruke litt av hvert av midler for å finansiere klimabelønningen som skal gi en kontantutbetaling til alle på 1500,-

 

“MDG har vedtatt at de som bor i distriktene, og som er avhengig av å kjøre bil, vil få mer”.

 

NEWSFLASH MDG!!!

Mer eller mindre alle som bor i distriktene (som ikke er lenger unna Oslo enn feks Hønefoss) er 100% avhengig av bilen i store perioder av livet.

 

Bare fordi dere foreslår noe så inn i hampen kørka burde dere dømmes til å bo i distriktet selv en stund. Bo i en enebolig med 2 barn, hvor ett barn skal i barnehage en vei, ett barn skal på skole en annen vei, og så selv komme seg på jobb i tide. Og så samme ruta etter jobb.

Det er disse menneskene dere rammer hardest med bil-hatet deres. Småbarnsfamilier. Unge familier med dårligst råd. Gjerne med de dårligste mest kostbare bilene reparasjonsmessig. Få nesa ut av t-banetabellen, trikke-ruta etc. Vi som bor utenfor Ring3 har ikke mulighet til å leve som dere gjør midt i Oslo sentrum.

 

Miljøbelønningen ja… som skal veie opp for kostnadspåslaget.

La meg se.. Jeg kjører 12000 i året. 1200 mil. 0,7 på mila = 840 liter bensin, runder opp til 900 for den går ikke alltid på 0,7.

900 liter x 5 kroner = 4500 i økt drivstoffkostnad det.. i tillegg til alle andre forslag MDG kommer med for å ta knekken på bilene.

…og jeg har kort vei på jobb

Hva med de som bor i Nord?

Der foreldre kjører 50 mil for at unga skal spille fotballkamp..

 

MDG… Bil-hatet deres må ta slutt en gang.. Vi bor i Norge. Et land bestående av byer, tettsteder, steder og distrikter.. Hat-politikken deres fungerer sikkert bra midt inne på Rådhusplassen i Oslo…men ikke utenfor.

 

Les: Vil Norge virkelig ha MDG i regering?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg