MDG – Partiet for de rike samt hipstere i by-sentrum

Jeg er møkk lei av å lese om lekepolitikken til MDG

Det at Oslo selv har valgt MDG inn i bystyret i den grad de har gjort og bare må godta mer og mer av galskapen til MDG får de skylde seg selv for. Men når MDG nå skal begynne leke parti på landsbasis begynner øynene mine å krølle seg for hvert eneste utspill de kommer med.

Få det inn i hue: Vi ute i Norge har ikke t-bane, trikk eller annet kollektivtilbud som duger!

MDG viser seg bare mer og mer som et parti rikfolk bør stemme på for kommer partiet noengang til reell makt i Norge kommer det kun være rike mennesker som kommer til å ha råd til å kjøre bil, dra på ferie, etc. Nå er det på tide å få stompa rullesiggen med godis oppi, stikke fingeren i jorda og begynne forstå at Oslo er ikke Norge.

Flyskatten MDG nå kommer med (eller sier de vil innføre hvis de får makt i Norge) som skal ramme alle strekninger der det går et tog kommer til å rasere alt man har brukt år på år å bygge opp. Det vil bli så dyrt at flyselskaper som Widerøe sakte men sikkert kommer til å gå under akkurat som sentrumsbutikk på sentrumsbutikk i Oslo gjør.

MDG vil skrote alle motorveieprosjekter som ikke er påbegynt… De vil som vanlig heller at folk skal sykle og ta tog/buss og beviser nok en gang at de har absolutt null kunnskap om hva som foregår i Norge utenfor bysentrumer. Vi er avhengige av bil, vi er avhengige av fly, vi er avhengige av vei. Tilogmed MDG’s egne folk bruker bil og fly fordi tiden ikke strekker til.. men de betaler jo det ikke selv.. det er det skattebetalerne som gjør..

Hipsterne gir seg jo ikke heller… de skal detaljstyre hva ungene skal spise på skolen samt detaljstyre hva de eldre skal få spise på gamlehjemmet. Det skal gå i kjøttfritt og grønt. Så kan man spørre seg hvor langt de maktkåte lekepolitikerne i MDG klarer å dra dette om de får noen som helst reell makt i Norge. Blir det svartebørhandel med koteletter i mørke portrom? Kjøttdeig-smuglerruter fra Sverige? Kokt-skinke mot salami bytting på dass på skolen?

 

Jeg er videre møkk lei av å lese om et parti sitt ønske om å la det norske folk blø penger på tiltak som på verdensbasis betyr absolutt ingenting. Om alle i Norge slutta kjøre bil i morra ville ikke dette bety noe i det hele tatt for klokdens miljø.- Det eneste det ville bety var et vanskeligere liv for alle og enhver som bor her oppe i nord. Det at Norges befolkning skal betale for å forurense er ikke god politikk i det hele tatt… det betyr bare at MDG forfordeler de med penger og lar de med dårligere råd få det enda verre enn i dag.

 

Dritt lei at media lar det moderne tids supperåd få mediaplass…

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg