Misliker Ringerikes Blad ishockey?

Hva i all verden er det lokalavisen driver med?

I et meget sterkt innlegg på Facebook i dag retter trener Martin Boork kritikk mot Ringerikes Blad og deres dekning av en av få toppidretter som drives i vårt distrikt i dag.

Boork forteller i innlegget om at dette er første gang på 10 år at det ikke har vært noe spørsmål om/rundt laget siste uken før seriestart. Han forteller videre at han fikk en sms 3 timer før seriestart der de lurte på “er det noe nytt?”.

Vi som har fulgt med i oppkjøringen til sesongstart har sett at Ringerikes Blad ikke engang har klart å bruke korrekte lag når bilder har vært satt inn etter treningskamper, OM de i det hele tatt har skrevet om treningskampen (bortematch Lillehammer ikke nevnt med en eneste bokstav i avisen).

Jeg vet, fordi jeg har blitt fortalt det, at tidligere redaktører gjerne lot være å ha med noe i avisen om “bøllesporten ishockey” hvis man klarte det. Jeg håper det ikke er tilfelle nå, men kan ikke la være å undre på om det fortsatt er slik at det er fotball, fotball, fotball, sykkel, løping, håndball, hva som helst… og så dekke hockey hvis det bli noe plass til overs. (Sjekk sportssider på ringblad på nett. Sjekk “Panthers-magasinet” på ringblad på nett og se hvor oppdatert det er).

Vi som har vært med i lokalidretten, fotball, hockey og annet, en stund føler på kroppen det at Ringerikes Blad i mange år har drevet ishockey som venstrehåndsarbeid med enkelte få unntak.

 

Ringerikes Blad:

-hvor var helsides oppslag av hele laget med spillerpresentasjoner i forkant av serien?

-hvor var presentasjoner av de nye spillerne?

-hvor er samtalen med trener/kapteiner foran sesongen

-hvor er reportasjen som sier noe om serieformatet og de ulike scenarier denne sesongen?

-hvor var forhåndsomtale av serieåpningen?

-hvor var journalisten da kampen gikk?

-hvorfor knytter ikke Ringerikes Blad til seg kontakter i feks Tønsberg som kunne levert en reportasje derfra?

-har Ringerikes Blad feks sett på dekningen Halden avis gjør av Comet?

 

Kommende onsdag er det hjemmekamp mot Lørenskog klokka 19.00. Jeg håper det kommer en journalist som har tid til å se kampen, ta noen bilder når kampen pågår og ikke bare oppstillingsbilder med fingen i været.

Kjære redaktør: Hockey er ikke en “bøllesport”. Hockey er en idrett hele familien kan drive med. Gutter og jenter, mødre og fedre. Familier kommer og ser kamp sammen og blir underholdt. Ishockey er for alle.

Slik situasjonen er nå er det ikke mye toppidrett dere kan dekke i Ringblad. All ære til damene borte på stadion og til distriktets syklister, de fortjener dekningen.. Men at man prioriterer mosjonsløp og annen lovlig mosjonsidrett før dekning av 1-divisjon ishockey er en gåte ikke bare for oss som spiller ishockey men også for ishockeyinteresserte lokale idrettsglade folk.

Ps!

Gå på Ringblad.no, trykk på meny, trykk på sport og scroll til du finner noe spes om hockey

Ps!

Gå på Ringblad.no, trykk på Panthers-Magasinet.. Hovedsak der er avslutningen av forrige sesong…

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg