Når leke-politikere får ansvar for noe går det til slutt til helvete

Endelig ser det ut til at MDG’s Lan Marie Berg mister jobben som byråd i Oslo.

Hun burde mistet jobben i forbindelse med alle bruddene på arbeidsmiljølov/overtidsbestemmelser etc som var i media for en stund siden. Den gang slapp hun unna, men det ser det ut som hun ikke gjør nå. Så vidt jeg husker mente hun også den gang at hun hadde informert byråd etc mer enn godt nok… som hun gjør nå, men denne gang ser det ikke ut til at de andre partiene tar det for god fisk.

Det er helt tydelig at det er lettere å være i opposisjon og mene noe om hvordan ting skal gjøres enn å faktisk ha ansvaret og gjennomføre.

MDG og SV er spesialister på akkurat det området.

Lan Marie Berg står i front og er en en-saks-person som passer godt selvsagt siden MDG er et en-saks-parti. Det handler om hat til bil kort og godt. Partiet er herskere på steder der man stort sett har et velfungerende kollektivtilbud som friske mennesker kan nyte godt av. Men i det øyeblikk man er avhengig av noe annet enn buss/trikk/t-bane/sykkel så faller MDG’s politikk rett og slett i dass.

MDG forsøker gjøre Oslo til sin helt egne lekeplass der man uten tanker for noen andre enn seg selv omgjør indre Oslo til et sted kun unge friske mennesker kan leve. Drit i folk som er avhengig av bil for å komme seg rundt. Drit i barnefamilier som er avhengig av 1 og 2 biler. Drit i eldre som har bodd og levd i Oslo i alle år. Her skal det lages sykkelveier på bekostning av parkeringsplasser.. De eldre og dårlige til kropps- og bens får pent nødt kjøre rundt og rundt for å lete etter et sted å parkere i det utvidede nabolaget sitt.

Jeg synes det MDG gjør i Oslo er et hån mot de som bor der i mange tilfeller. Vel-etablerte nabolag med gateparkering overkjøres til fordel for den røde asfalten.

MDG ønsker altså mer makt i stortinget.

Det håper jeg ikke skjer. Det kan bare ikke skje.

Politikken til MDG vil rasere den norske økonomien.

Bitte-lille Norge skal slutte med olje-boring og utvinning for å være “flinkeste gutten i klassen”, noe som ikke vil gi utslag på miljøkampen i verden i det hele tatt. Det eneste det vil gi utslag på er norsk økonomi og norsk levemåte. Vi vil bli fattigere med MDG-politikk. I tillegg vil verdensmiljøet forverres… siden norges oljeslutt ville gjøre at andre, mer forurensende land, ville måtte produsere mer for å erstatte norges bidrag.

Det verste er at Lysbakken og SV har kopiert dette synet på miljøkamp. Det at faktum at Norges bidrag med elbiler etc ikke gir utslag på verdensmålinger overhodet betyr ingen ting. Sålenge Norge kan slå seg på brystet og si at man er flinkest av alle (på bekostning av familieøkonomi) betyr alt for disse folka.

Når det gjelder Lysbakken skulle man nesten ønske at han kom i regjering slik at vi alle kunne hente frem alle de sikkert 1000 tweetsene siste stortingsperiode der han klager på regjeringen for å se hvor fort han, som en i regjering, bare retter opp i alt han har skreket om på twitter at regjeringen burde gjort, og som ville vært i orden med SV ved roret.

 

Tulle og tøysepartier som vaker rundt sperregrensen burde egentlig ikke få lov å sitte i regjering. Det er partier som det store flertallet av velgere ikke stemmer på og derfor ikke vil skal bestemme. En-sakspartier skjønner ikke totalitet. Partier som blander inn religion bør ikke ha noe å si i et moderne samfunn. Religion er personlig, ikke en statssak lenger.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg