Norge er etterpåklokskapens mekka

Det skjer hver eneste gang en hendelse eller katastrofe inntreffer

Nå har det skjedd igjen. En kommisjon har sett på regjeringens håndtering og Norges beredskap i forbindelse med pandemien. Dette skjer hver eneste gang en hendelse, en katastrofe eller lignende skjer.

Stortingspolitikerne står da å hakker løs på hverandre for manglende beredskap. De gjorde det i etterkant av 22 juli, og de gjør det nå i det som forhåpentligvis kan være begynnelsen på slutten av koronapandemien.

Opposisjonen slenger med leppa og proklamerer at vi foreslo ditt og vi ønsket datt. Regjeringspartiene kontrer med det de kan kontre med og så blir det bare munnhuggeri, et spill for galleriet, for det skjer jo normalt ikke særlig mye i etterkant av disse kommisjonene.

Hver eneste norsk regjering som har sittet de siste 30-40 årene må ta ansvar for den systematiske nedbygging av beredskap på alle fronter her i dette landet. Det være seg helse, psykisk helse, forsvar, politi, osv. I dette landet regner man på kostnytten av alt mulig og ikke på det man burde, nemlig hva er det behov for.

Typisk i dag er at Lysbakken, Støre, Moxnes og andre står på sin taburett og slakter regjering og forsøker slå politisk mynt på en pandemi ingen kunne noe for dukket opp i landet. På samme måte som opposisjonen gjorde da rød-grønn fikk slakt av opposisjonen i etterkant av 22 juli da kommisjonen den gang slaktet den type beredskap.

Norske politikere er proffe etterpåklokskap’ere

Norske politikere er eksperter på “å ta tak i” ting etter at noe har skjedd

Norske politikere er eksepsjonelt gode til å skylde på hverandre-

 

Det lider nordmenn for…

 

Hva er det ett år med pandemi har lært oss?

Kunne 22 juli skjedd i dag?

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg