Norsk 6-divisjon avdeling Øst

Dette blir hardkjør!

Det er ikke bare i Get, 1-div, 2-div, 3-div, 4-div eller i 5-div det skal utkjempes dugelige kamper om poeng i norsk ishockey. Neida, det skal også skje i 6-divisjon. Divisjon bestående bare av andre- og tredjelag bortsett fra Borg som helt klar utnevnes til favoritter siden de åpenbart er et førstelag i klubben.

Jada, for de som trodde undertegnede hadde lagt divisjons-skøytene på hylla så har jeg ikke det. Vi trener jo sammen som en big happy stor gruppe her på Hønefoss så veien er kort fra oldboysspill til divisjonsspill. Vesten er plukket frem fra glemselen igjen. Edderkopper og andre lumske insekter er børstet bort. Slagskudd-teknikken har fått seg en oppsving med diverse youtube videoer samt at kroppen har fått streng beskjed om ikke å bryte sammen mens den er på isen.

Nesøya2 ligger på bånn av tabellen til tross for å ha både sinnasnekkeren Otto Robsahm og Spårtsklubbens egen Erik Follestad Johansen i stallen. Dette borger jo selvsagt av kvalitet og Nesøya2 blir nok et bånnsterkt lag utover i sesongen.

Skien2 ligger like klart på bånn av tabellen, dette til tross for å ha en Pekka pluss en med bindestrek-etternavn i stallen sin. Jeg regner med Skien2 kommer sterkt utover i sesongen.

Ullensaker2 ligger tredje sist nå litt ut i sesongen også med smultring på poengtavlen etter en kamp. Her er det Petteri og Vuorma og bindestreker i fornavn og etternavn, noe som jo burde betydd kalasseier i første kamp, men muligens jobba de skiftet sitt på Gardermoen akkurat da og måtte stå over.

Ringerike2 har plassert seg trygt på midten av tabellen så langt. Dette er et ny-oppstartet lag med spillere som ikke kan klassifiseres som annet enn alt fra gull til granbar. Spillere som begynte å spille da Koho Blackfibre var selveste kron-hockeykølla til spillere som aldri har sett annet enn karbonkøller.

Ski2 ligger på tredjeplass med en seier. Her er Finchenhagen, Randhawa og Paulsen navn å merke seg på rosteren. Finchenhagen mest fordi jeg blir sulten av å se det navnet.. Nå heter vel hu matdama Finckenhagen…men det er jaggu nært nok.

Hasle-Løren3. Her biter man seg umiddelbart merke i 2 ting. Stallen er så stor at du kan stille en 2-3 lag, samt at en god gammel kjenning står i rosteren. En spiller som har mange kamper for Ringerike i 1-divisjon. Mannen som ble utvist 2-min for alt mulig bare han så på motspilleren i rundvantet. Mannen som ga motstander pryl, og så gikk faren hans inn i garder’n og sydde motstanderen. Jeg håper han spiller. Det ville vært et hyggelig gjensyn med Claes Kjelshus. Hasle-Løren3 har en seier på en spilt kamp og ligger på andreplass.

Sooooleklart på toppen av tabellen så langt; Borg Ishockeyklubb. Det eneste førstelaget i divisjonen. Laget spiller sine kamper i Sparta Amfi. Håper jeg hvert fall, og ikke den treningshallen ved siden av. Her er det mye dobbeltetternavn og etternavn med bindestrek som jo borger (se den) for kvalitet i alle ledd.

 

-to be continued

 

 

 

 

 

 

 

8 kommentarer
  1. Dette er ikke respektlost om deg. Jim eller andre paa Ringerike-2, men jeg er litt usikker paa kvaliteten hos Ringerike’s forstelag altsaa laget i Div 1, hvis jeg forstaar dette riktig? Det er vel litt tynt med 2-laget helt nede i 6-divisjon. Hadde de ikke et 2-lag i fjor? Hva med junior laget?

   1. Vi driver 2 forskjellige idretter Gunnar. Førstelaget er i elite, og jobber som elite. 6-div er bare mosjonister som også har lyst å spille kamper. Ringerike2 har null og ingenting som rekruttlag for elite å gjøre 🙂 Ikke vært noe 2-lag her på flere år. Det er heller ikke noe juniorlag her. U16 er nærmeste man kommer rekrutteringslag..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg