Politikersvada om skolevei Benterud

Stein Roar Eriksen (Ap), Leif Aspevoll (Krf), Arne Broberg (H) og Arnfinn Baksvær (Ap):

Hvor lenge siden er det dere hadde småbarn som gikk i trafikken?

(skjermdump Ringblad.no)

 

Disse 4 lokalpolitikerne ser altså ingen behov for å sikre veien ned til Benterud skole fra det berømmelige kiss & ride stoppet på toppen av bakken. Det sier de etter å ha vært på befaring av strekningen midt på dagen da alle er på plass på jobb og skole i hele området.

 

Da jeg ser på dette bildet så kan jeg ikke annet enn å spørre:

Hvor mange av dere 4 har små barn som skal gå ned den bakken hver morgen og hver ettermiddag da alle ansatte på alle bedrifter der nede skal ned dit, samt alle de som etter hvert bor dere nede skal ut av området?

 

Videre så har altså disse 4 vært med på å sette opp en BARNESKOLE mer eller mindre komplett uten parkering for foreldre som kjøre barn til skolen på morgenen, samt hente de på ettermiddagen. Dere har klart å lage en flunk ny barneskole med 2 – TO – gjesteparkeringer.

 

Jeg kan ikke annet enn å spørre videre:

Hvor mange av dere 4 har små barn som skal på skolen først og så på SFO med alle de krav om klær, sko, mat etc etc.. som skal til og fra skole, samt alt det barna lager som skal være med hjem?

 

Galskapen vil jo ingen ende ta i dette å forsvare egen inkompetent handling. En av politikerne uttaler at “det kan nok hende at det blir litt opphopning av biler på morgenen. Vi må nesten bare henstille til dem som leverer om å beregne god tid og ta hensyn til hverandre”.

 

Hvor i all verden har du vært de siste årene?

Trafikken i Hønefoss er verre enn noensinne, og verre skal den bli når dere legger ned Hønefoss-skolen og enda flere barn blir kjørt til skole/Sfo.

 

Ahem… til slutt så er jeg spent:

-hvor god tid mener dere 4 at vi småbarnsforeldre har på morgenen?

-hvor mener dere 4 at vi småbarnsforeldre som må kjøre bil til skolen skal parkere?

(parkeringen på “yrkesskolen” er nemlig forbeholdt de som går/jobber der)

 

Benterud Skole er en fin skole. Dessverre har dere 4 og likesinnede som har vært med på å utforme parkeringsmuligheter etc i forbindelse med skolen rett og slett driti på draget.

 

Setter pris på svar  fra alt fra ordfører til 2 varamann for Rødt….

 

2 kommentarer
  1. Å ja, Hønefoss…selvsagt. Jeg har skjønt litt pga kjerringtanker-bloggen. 😉

   Lag spetakkel, det gjorde folk her jeg bor pga en barn-og-veisak, og det funka. Det er lokalvalg til høsten…
   Svada som “hvis vi gjør det her, må vi gjøre det andre steder”, er så forbanna tåpelig! Da drar man likhetsprinsippet for langt..og misbruker det. Nei, man behøver ikke gjøre det samme overalt, man vurderer i hvert enkelt tilfelle. Uansett, ville det vært så galt om man måtte trygge unger flere steder?

   1. Det foregår litt av hvert her mht denne skolen, en annen skole pluss den de vil legge ned. Det kommer tydeligere og tydeligere frem at saken har bli kjært av amatører i politikerstoler uten den kunnskapen man trenger for å avgjøre sånne saker

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg