Ringerike er i Fjordkraft-Ligaen sesongen 2021-2022

Noe annet ville overraske ekstremt

I en podcast i dag, TV2 Hockeyprat, var Kristoffer Holm gjest. Han fortalte mye rundt årets sesong, og på slutten kom de inn på dette med opprykk og nedrykk.

Han fortalte at ishockeyforbundet gjorde et vedtak 14 september 2020 på hvordan sesongen skulle gjennomføres, og tok høyde for alt som kunne skje. Han fortalte videre at vedtaket ble gjort i “fredstid” slik at man ikke skulle kunne bli påvirket av hvilke lag som eventuelt kunne bli rammet av feks direkte opp- og nedrykk.

Det går ikke an å forstå podcasten til noe annet enn at Ringerike skal opp basert på å ha vært det beste laget i norsk 1-divisjon sesongen 2020-2021.

Podcasten, etter at Holm hadde forlatt “studio”, snakket videre om “hadde alt dette snakket om direkte opp/ned skjedd om det var Grüner som lå på plass 10”. Jeg er enig med deltakerne i at det hadde det kanskje ikke. Det henger langt inne at Narvik skal ned, men alt i alt mener også podcasten, slik jeg oppfatter det, at bestemmelsen fra 14 september 2020 må følges.

Narvik har ikke klart å følge opp den gode første-sesongen.. og ligger derfor sist i FK-ligaen.

Ringerike har jobbet gjennom oppkjøringen og sesongen for å rykke opp i Fjordkraft-Ligaen etter endt sesong. De har vunnet flest poeng og ligger derfor øverst på tabellen.

Det ville være helt hinsides om man nå, etter endt sesong, plutselig skulle begynne å forandre på regelverket.. noe deltakerne i podcasten også ga uttrykk for.

Forbundet har varslet at de skal snakke om opprykk og nedrykk den 22 mars og hvordan dette skal gjennomføres. Jeg skjønner ikke egentlig hvorfor de skal drøye dette. Ringerike er på topp, Narvik er på bunn. Med mindre forbundet plutselig finner ut at det skal være 11 eller 12 lag neste sesong så er vel dette avgjort?

Alt annet ville være brudd på alt det klubbene har jobbet mot.

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #2hockey #hockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg