Ringerike – Grüner, torsdag klokka 18.30, Schjongshallen

Ringerike og Grüner møtes igjen torsdag klokka 18.30, denne gang i Schjongshallen.

Foto: Sofie Alexandra Kitterød

Dessverre kan det altså ikke være mer en 50 tilskuere på denne kampen på grunn av covid-tiltakene som gjelder nå. Status er vel da at sitter du ikke på en billett pr nå så kommer du nok ikke til å få tak i en heller. Jeg håper sponsorer med billett enten bruker den eller frigir den slik at alle 50 mulige plasser blir brukt.

Ringerike møtte Grüner i går, tirsdag, og kunne reise over Sollihøgda med 2 nye poeng på konto etter at kampen gikk til sudden og straffer.. stilingen var 4-4 fulltid.

 

Slik var kampen i Grünerhallen:

Grüner tar ledelsen 1-0 i PP på en variant vi har sett Söderberg score på for Ringerike. Puck fra topp ned til løper i hjørnet som passer direkte til spiller i slottet og direkteskudd i mål.

Ringerike utligner til 1-1 ved Parks. Ringerike forechecker og holder puck inne i Grüners sone. Eriksson får tak i den bak mål, går i sirkel ut til toppen, skyter mot mål der Perlini klarer styre puck med skøyta til Parks som setter.

Ringerike tar ledelsen 1-2 ved Åslin. Åslin, Söderberg og Pappalardo jobber hardt inne i sonen. Får puck på mål og bildet viste tydelig at puck lå fri ved stolpen/skøyta til Papillon da Åslin kranglet den inn.

Grüner utligner til 2-2 ved skudd fra blå som styres av mann i slottet.

Ringerike tar ledelsen 2-3 ved Söderberg. Åslin ser ut som han skal gå bak mål med puck, men klarer legge den frem foran mål der Söderberg (måtte faktisk se reprisen ovenfra for å se hvordan Åslin la den pucken frem) mer eller mindre er på blank.

Ringerike øker til 2-4 ved Pappalardo. Litt klabb og babb og puck opp i lufta før Söderberg tar med seg puck ut mot rundvant, ser og finner Pappalardo på toppen av slottet med en krempasning og direkteskuddet fyres wreit im winkel.

Grüner reduserer til 3-4 i PP på et fint mål for de, men kanskje noe i letteste laget sett fra Ringerikes side. Inn på høyre side, spiller puck til medspiller som legger puck videre med backhand bak ryggen til løper som setter. Begge disse to siste har en ringerikespiller på seg men får fortsatt tatt imot og behandlet puck.

Grüner utligner til 4-4 ved at spiller får gå og gå fra blå inn til topp sirkel og fyrer et skudd helt oppe i vinkelen.. spillet fortsatte, men det ble dømt mål ved sjekk.

Det ble ingen scoringer i sudden og dermed straffer.

Ringerikes Viktor Näslund setter den aller første straffen, som ble det eneste målet og seier Ringerike.

 

Vi ønsker selvsagt ikke noe gjentakelse av dette i Schjongshallen på torsdag. Vi håper på full pott Ringerike og enda mer “sikker” plass 8 om man ikke opplever totalhavari spill og spillere etter nyttår.

Kampen ser du på TV2-Play gratis. Bare gå inn og søk på Fjordkraftligaen om den ikke allerede ligger på forsiden.

DETTE innlegget (klikk på dette) kan du se hvordan du kan kjøpe deg en “tv-billett” for å støtte Ringerike som jo ved at kun 50 er innenfor veggene mister mye inntekter på kampdag.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg