Ringerike Panthers i Fjordkraft-Ligaen 2021-2022

“Vi” er tilbake i toppserien. Det var et mål, nå er det oppnådd. 

Ishockeyforbundet landet saken i dag på fortsatt 10 lag i Fjordkraft-Ligaen. Narvik ned og Ringerike opp. Forbundet stod på sitt vedtak fra før sesongstart der de laget regler som skulle ta høyde for avbrutt sesong samt forskjellig antall spilte kamper. Jeg skal ikke gjenta hele regla enda en gang nå, det er det null poeng i. Men, jeg snakket om at dette kunne skje allerede da retningslinjene kom, og hvor viktig det var å vinne hver eneste match fra start denne sesongen.

I mitt hode: Dobbel serie kunne ikke bety noe annet enn det vi har snakket om hele tiden, dvs 18 kamper og ikke 2 mot hver. Uten at det var betydningen ville jo sesongen måtte vært spilt 4/5 dels ferdig før en avgjørelse kunne blitt tatt (pga første kamp for Grüner i Narvik var 6 februar). Jeg tar det for gitt at Ishockeyforbundet har full dekning for avgjørelsen som er tatt.

Det er alltid synd å rykke ned. Når det er sagt, jeg håper Narvik tar det som en mann, retter rygg, ser fremover og bygger lag for toppen av 1-divisjon og kval etter neste sesong. Mer støy nå tror jeg ikke gagner noen, og aller minst Narvik.

 

Ringerike altså på nytt opp i toppen.

På nytt skal de beste lagene i Norge ta turen til Hønefoss for å kjempe om poeng. På nytt skal vi som tilhører ishockeymiljøet på Ringerike fortsette i enda større grad å forsøke fylle hallen hver eneste kamp, nå for kamper i toppserien.

Det tar tid å skape ishockeykultur. Ringerike som klubb har jobbet sammen siden re-lansering av a-lag i 2010 mot det å tilhøre toppen av norsk ishockey, og dermed også skape kultur for å gå på kamp. Vi jobber hver eneste dag med rekruttering. Det blir bare flere og flere barn som spiller, og håpet er selvsagt store kull som spiller seg opp og kan være påfyll til topplaget med riktig trening og satsing på veien.

Nå starter jobben for gutta og trenerteam. Nå skal lag bygges. Nå skal man jobbe mot å være enda mer forberedt enn forrige tur opp. Daglig leder har selv uttalt at Ringerike nok ikke var helt på høyden sist i alle ledd rundt lag og organisasjon, men at det har vært fokus i de 2 sesongene etterpå.

Alle husker hvordan det gikk forrige gang Ringerike var oppe. Det var 9 lag i Get den sesongen og Ringerike klarte 20 poeng. Ringerike var nære mange flere poeng, og satset på det også, kanskje med den følgen at man var litt for slitne inn i kvalifiseringen der utenforstående i ettertid har uttalt at de var “sjokkert” over at det var Ringerike som forsvant ut.

Jeg gleder meg til neste sesong. Håpet må jo være at vi i løpet av våren og sommeren blir kvitt/får overtaket på covid-møkka slik at kamper kan spilles foran publikum.

Nå er håpet en god treningssommer til alle på Ringerike. Hvilke fjes som dukker opp i troppen, gamle og nye, gjenstår å se. Jeg tar det for gitt at Ringerike beholder sine verdier fortsatt og ikke satser skjorta og buksa kommende sesong. Riktig lag og riktig innstilling er viktig.

Nok en gang: Gratulerer så mye til Ringerike Panthers 

 

 

“Har man blitt fortalt hele dagen at det er tomt for dasspapir og, fortsatt setter seg til å drite, ja da er det liten vits å klage på at det ikke er dasspapir der”

Jeg lærte en gang at det er lurt å puste skikkelig ut og kanskje telle til 10 slik at man ikke skyter fra hofta i øst og vest.. Det er muligens en leder eller to som burde bli fortalt dette nå.

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #2hockey #hockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg