Ringerike Panthers sesongen 2021-2022 i Fjordkraft-Ligaen

Selv om det er en anke i omløp på ishockeyforbundets avgjørelse rundt nedrykk Narvik, dvs anken går jo på forståelsen/tolkningen av retningslinjene for sesongen 20-21, så er status pr i dag at Ringerike skal spille i Fjordkraft-Ligaen sesongen 21-22.

Det betyr jo at man må bygge lag. Et lag som skal være forhåpentligvis slagkraftig nok til å kapre en kvartfinaleplass om absolutt alt går på skinner, men i alle fall et lag som ikke skal rykke ned i en eventuell kvalifisering i enden av sesongen.

Ringerike har da begynt signering av spillere.

 

Den andre signeringen Ringerike offentliggjør for sesongen er: Robin Bjørnstad.

Midt inne i denne mølja stod Robin med et glis som hadde gått helt rundt om det var fysisk mulig, Opprykket til Get var stort og Robin var en stor bidragsyter. Måneder senere var skaden et faktum pga flyging på beina på stadion, og resultat ett år ute. Det er et stort ønske fra alle oss i Panthersfamilien at Robin får med seg dette vi er i ferd med å starte nå. Det fortjener han så til de grader.

Som klubbspiller er Robin Bjørnstad unik. Han stiller opp som julenisse, på discokvelder, på andre tilstelninger for barn og unge i klubben, alltid med et stort smil. Robin er også en av de som har kost seg sammen med oss “ikke fullt så gode spillerne” i klubben på sommer og i andre spillepauser, noe vi breddespillerne setter ekstremt pris på.

For Boork sin del så finner du kanskje ikke en mer lojal og arbeidssom spiller enn Robin. Alltid villig til å gjøre det lille ekstra. Alltid villig til å ofre det som må til. Nå gjenstår bare å lære høyre-venstre-opp finta så ligger atskillige pucker i nota for Bjørnstad i løpet av sesongen.

 

 

Den første som er offentliggjort klar er Dustin Parks.

Med trøye nr 9 har Dustin “herjet” for Ringerike i mange år. Etter noen sesonger tok han seg en tur utenlands, men var etter et par sesonger tilbake på Ringerike. Knallsterk spiller, rask og med et tungt håndleddskudd. Det kan undertegnede skrive under på, siden et slik skudd traff en kølle og deretter meg kjake/munn. Alltid trivelig fyr, en bærebjelke i laget. Ringerike kommer til å trenge Dustin på topp i FK-ligaen.

Den dagen Dustin Parks treffer golfballen med samme treffsikkerhet som pucken..ja da spilles par 5 som par 3 hull.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg