Selvfølgelig skal Norge stoppe med oljen for å redde verden…

Bare se her:

Det er jo soleklart og hinsides enhver tvil om at bare Norge slutter med sin olje-leting og produksjon så kan klimakrisa avlyses med en gang.

Alle kan jo se at det MDG og SV har messet om i lang tid er komplett bullseye når det gjelder Norges del av påvirkning verdens klima.

 

Dette, MDG, er grunnen til at MDG havnet under sperregrensa. Flere og flere har fått opp øynene for at det MDG og SV (ved spesielt Lysbakken) nå har bablet om i lang tid bare er bullshit og sprøyt fra ende til annen. MDG mistet sogar 6-7% oppslutning i Oslo.. Oslo som Lan Marie har dratt frem gang etter gang som stedet som er fornøyd med hva MDG har fått til… Jeg anbefaler å ha meningsmålinger om dette i fremtiden et annet sted enn på puben der MDG’ere selv møtes…

 

Det ert ingen tvil…

Alle må jo skjønne at det er verdt det for norske innbyggere..

Pytt pytt at det blir dyrere å leve i Norge…

Sirkeskjemaet er krystallklart..

 

 

 

1 kommentar
  1. Atmosfæren inneholder ca 800 ggt Co2. Menneskeskapt globale utslipp er 36 ggt Co2. Norge slipper ut 0,5 ggt Co2. Det sier seg selv at det Norge foretar seg i denne sammenheng er helt uten betydning. Samtidig bør man ta med at Co2 har ubetydelig påvirkning på klima og temperaturen globalt, noe som gjør dette regnestykke enda mer ubetydelig mhp Norges planlagte tiltak for å “redde klima”. Det hele er kun propaganda dessverre.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg