Skal det være en bille-burger?

Eller kanskje en larve-lasagne?

Insekter, biller, larver etc bli mer og mer spennende som et alternativ i norsk mat sier matforskere. Mathallen melder om større interesse for insektspising det siste ti-året..

“Det hadde vært bra for miljøet dersom man kunne erstatte kjøtt med andre proteinkilder som insekter”… dette melder altså Christoffer Klyve i Fremtiden i våre hender..

Gleder meg til søndagsmiddag..

Melbillekaker i brun saus med poteter og surkål

Da tror jeg det hadde vært noe helt annet enn fremtiden som hadde havnet i mine hender hvertfall..

 

Tenk å innby til grilling på terrassen til sommeren da..

“se her da.. fikk tak i noen skikkelig flotte grill-gresshopper.. ligget i mygg-marinade, og skal serveres med kokte tusenbein krydret med tørket knott”…

Fredagsbilletaco..

Lørdagslarveburger ..

Hjemmelaget møllpizza..

 

God fredagskveld 😉

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg