Eller kanskje en larve-lasagne?
Insekter, biller, larver etc bli mer og mer spennende som et alternativ i norsk mat sier matforskere. Mathallen melder om større interesse for insektspising det siste ti-året..
“Det hadde vært bra for miljøet dersom man kunne erstatte kjøtt med andre proteinkilder som insekter”… dette melder altså Christoffer Klyve i Fremtiden i våre hender..
Gleder meg til søndagsmiddag..
Melbillekaker i brun saus med poteter og surkål
Da tror jeg det hadde vært noe helt annet enn fremtiden som hadde havnet i mine hender hvertfall..
Tenk å innby til grilling på terrassen til sommeren da..
“se her da.. fikk tak i noen skikkelig flotte grill-gresshopper.. ligget i mygg-marinade, og skal serveres med kokte tusenbein krydret med tørket knott”…
Fredagsbilletaco..
Lørdagslarveburger ..
Hjemmelaget møllpizza..
God fredagskveld 😉