Slutt å stå og skravle på butikken!!!

Hvor trang i nøtta går det an å bli?

Gang på gang ser man dette.

Folk som tydeligvis ikke har sett hverandre på en stund møtes overraskende på butikken. De tar da lang løpefart med høye kneløft og rett og slett driter i alt som har med korona-smittevern og hensyn å gjøre. Her skal det snakkes i det vide og det brede om hvordan det går og hvordan man har hatt det. Det at andre kunder sniker seg rundt dem, med og uten munnbind, ser ikke ut til å påvirke deres beslutning om å ha symøte og kaffeslabberas i gangsonen.

Det å handle på butikken i disse dager er egentlig lett.

-gå inn, finn vogn/kurv om du skal ha det, sprit henda og begynn handle

-ikke ta på en eneste ting du ikke skal kjøpe

-det hjelper ikke om du har munnbind på, du skal fortsatt ikke ta på ting du ikke skal ha

-treffer du kjente, avtal å snakke UTENFOR butikken etter handling om det skal skravles

-hold avstand til andre så godt du kan inne på butikken

-hold avstand i kassen

-betal, pakk og pell deg ut.. 

 

Det samme gjelder i stor grad i alle butikker for tiden. Det å sette opp skravlebøtte-område i gangsoner er så kokkos at det går ikke an å få sagt det. Det samme gjelder i rulletrapper/rullefortau etc.. Stå til høyre, gå til venstre. Vanskeligere enn det er det ikke.

Det betyr altså ikke en dritt om du er skeptiker, motstander, Jaquessonist eller på annen måte I mot det vi gjør i Norge med hensyn til smitten. Vi er alle enige om at vi vil ha tilbake en mer normal tilstand. Det skjer kun ved at smittetall går ned. Det skjer ikke fordi en hepptata-hupptata-kom-og-bli-med-og-trim-litt-krølltopp sier at dette bare er humbug og bløff og noe noen i verden gjør for å kue resten av verden.

Enkel og greit, smittetall må ned.

Du må gjerne stå foran Stortinget og se ut som en kjempedust med plakat og banner som sier “Høie må gå av, vi vil feire jul” osv., men det hjelper ikke noe på smittetallet som er det regjering styrer etter.

Forslag til alle Jaquessonister der ute:

Bli med å få ned smittetallet og evt bli kvitt dette.. så kan dere stå i etterkant og kreve og hevde akkurat hva dere vil.

Ingen, absolutt ingen kommer til å stoppe dere da.

Garantert.

 

PS!

Jeg håper alle arbeidsgivere ser på bildene Aftenposten la ut for å se om de kjenner igjen noen av sine ansatte.. for så å sette de i karantene…

 

 

1 kommentar
  1. Denne dama jobber i butikk og er veldig enig i det du skriver. Jeg tror hjernen har sluttet å virke hos mange. Folk står og putter sedlene i munnen mens de spriter hendene sine fordi de ikke har lommer. Og de mener at vi skal ta imot pengene.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg