Solseng-sex, speedo-man og massage-massage!

Sommerferien byr på det aller meste!

Dette er utsikten vi har fra hotellet på dagtid. Det er selvfølgelig den samme utsikten vi har på kveldstid, men da kan man se helt andre ting enn grandma italiano med puppa flappende ute, hard-bodies, bøff-bodies, solbrent-bodies, tykk og tynn-bodies, vaskebrett- og vaskeball-bodies, etc etc.. men det kommer jeg tilbake til.

Turen vår startet forrige fredag med avreise Gardermoen, parkering på Dalen til en meget anstendig 2-ukerspris og så en meget uanstendig pris på mat på O’Learys på flyplassen. 1300,- for småretter til 5 stk kan ikke kalles for annet enn landeveisrøveri, skjønt vi gikk inn i det selv med øya oppe.

Bassengområdet er flott, skjønt det er litt surt at der barna kan bade uten at vi sitter og følger nøyere med enn Arne Sceie på hopprenn koster 20 euro senga pr dag (og du må ha seng). Men, det følger med en øl da…

Derfor har vi brsøkt stranda et par dager. Flott strand, deilig vann, sandete sand samt alle de figurene du pleier se på sånne strender. Barn som leker. Unge bøffe menn som flexer hver eneste gang noe skal løftes, unge kvinner som er mer opptatt av å se bra ut enn Jan Thomas er i menn, familier som har det gøy samt speedo-man!

Speedo-man vanker frem og tilbake på stranda med henda bak hodet og albuene ut til siden, litt brei beinstilling, muligens for å unngå gnagsår på nøttene, speedoen er så liten at du lurer egentlig litt på om det det gjemmes en langpung inn mellom skinkene bak. Det er det, eller så er speedo-man en av strandløvene som bare har igjen klinkekuler etter årevis med «i love you, i love you» og dertil mange «kjærester» på ukebasis.

På natta forvandles stranda til et sjekkested…og også et «rom» for bekreftning av hvor glade to mennesker kan være i hverandre. Jeg siterer herr Måkestad angående forrige kveld: «jeg så en bikini rase opp og ned i et skikkelig tempo, så reiste gutten seg opp, ristet skikkelig på greiene, og så gikk de».

De har en terrasse med bedre utsikt enn oss.

Nåvel..

Massage… massage… Det går en horde av asiater rundt på stranda og roper massage massage absolutt hele dagen. Noen biter på men det er sjeldent. Innpåslitne er de og.. Begynner å klå på deg og liksom skal vise hvor mye du trenger deres hjelp. Det verste; De kan jo ikke massere.. de hiver på no olje og trykker litt her og der (ikke opplevd, sett)

Dette er utsikten på kveld/natt. I lyset til venstre spilles det litt fotball gjerne midnatt.. og på sengene til høyre drives det og med baller..men gjerne litt senere.

Jaja…

 

De får kose seg de unge..

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg