Spennende uke i Fjordkraft og 1-divisjon

Dette er da tabellen før den kommende uken med kamper i Fjordkraftligaen. Etter kampene er spilt lørdag og torsdag vil alle lag ha møtt hverandre 1 gang, og vi kan ta fatt på runde 2.

Stjernen og Sparta ligger på topp (overraskende på ganske mange tabell-tippere), fulgt av Lillehammer, Frisk Asker, Vålerenga og Storhamar. Stavanger innehar foreløpig 7 plassen, som pr nå er skillet fra topp på tabell til bunn på tabell. Det er altså ikke mer enn 5 poeng fra Stjernen til Stavanger, så rekkefølger forandrer seg fort med 3-poengere tatt.

Ringerike ligger foreløpig på den gjeve 8 plassen (gjev sett med “bunn3” øyne), men også blant de 3 nederste er det bare småtteri som skiller.

02 oktober spilles: LIK-FA, STV-RIN, MS-SPA, GRU-STJ og SIL-VIF

07 oktober spilles: STV-LIK, FA-STJ, RIN-MS, GRU-VIF og SIL-SPA

Det er ikke brått sikkert at noen av lagene her plukker 6 poeng på disse 2 matchene. Storhamar – Vålerenga er klassisk oppgjør på lørdag med forhåpentligvis “mætt fjøs”. Ringerike – Manglerud Star på Hønefoss på torsdag blir en skikkelig rysare i bunnen av tabellen. MS og Grüner møter hvert sitt østfold-lag på lørdag, mens Grüner møter Vålerenga torsdag. Det er ikke godt å si hvordan tabellen ser ut etter disse 2 rundene i Fjordkraftligaen.

 

Slik ser tabellen ut etter første runde i 1-divisjon. Nidaros tok alle 9 poengene mot Haugesund, Narvik tok 6 poeng mot Furuset, Comet tok 6 poeng mot Hasle-Løren mens Gjøvik og Lørenskog var litt mer kompiser og tok 3 hver.

Kommende kamper i 1-divisjon:

02 oktober: FUR-COM, H/L-GJØ, LØR-NID og HAU-NAR

03 oktober: LØR-NID og HAU-NAR

06 oktober: COM-FUR og GJØ-H/L

Det overraskes ikke om Comet har 6 nye poeng etter kommende runde. Jeg tror Gjøvik og Hasle-Løren deler på poengene. Lørenskog bør ta 6 poeng hjemme mot Nidaros, men det kan bli vanskelig. Haugesund bør plukke poeng fra Narvik for å ikke havne veldig langt bak toppen veldig tidlig i sesongen.

 

2 divisjon starter helgen 09-10 oktober

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg