Stjernen, Narvik, Bergen og Stavanger leder seriene pr nå

Fjordkraft-ligaen, 1-divisjon, 2-divisjon og Bambusaligaen kjører på videre.

Nå skal det sies at det er i Fjordkraft og 1-divisjon de aller fleste kamper spilles i prestasjonligaene, men det rører da på seg i de andre også.

Fjordkraft-tabellen ser slik ut:

Stjernen med 4 poeng på Stavanger og Sparta i toppen. Ringerike med 3 poeng ned til Grüner i kampen om den siste sluttspillsplassen.

Torsdag spilles Frisk Asker – Ringerike. Stjernen – Manglerud Star, Vålerenga – Stavanger og Grüner – Storhamar. (Sparta – Lillehammer spilles 16 nov).

Lørdag spilles Grüner – Frisk Asker, Storhamar – Stjernen, Manglerud Star – Vålerenga, Ringerike – Lillehammer oog Stavanger – Sparta.

 

1-divisjonstabellen ser slik ut:

Narvik har tatt grep om divisjonen og leder med 7 poeng på Lørenskog og 9 poeng på Comet (som forøvrig røyk 17-4 på 2 kamper i Nord helgen som var). Gjøvik nå på fjerde og inne på play-off plass. Hasle-Løren, Haugesund og Furuset danner en trio i bunn, og ser ut til å få et eget race om sikker 6 plass hvis ikke noe forandrer seg raskt for lagene.

Furuset – Lørenskog med returoppgjør onsdag.

Lørdag spilles Gjøvik – Narvik, Furuset – Nidaros, Comet – Haugesund og Hasle-Løren – Lørenskog.

Søndag spilles Gjøvik – Narvik, Furuset – Nidaros og Comet – Haugesund

 

2-divisjonstabellen ser slik ut:

Bergen og Tønsberg foreløpig i en klasse for seg selv i denne divisjonen. Patrick Eriksson jevnt på skjema til 150 poeng på en sesong (25 kamper) om han holder koken oppe. Mye skal vel skje i denne divisjonen om ikke Bergen og Tønsberg spiller kval om plass i neste års 1-divisjon.

 

Bambusaliga-tabellen ser slik ut:

Stavanger ikke spilt siden forrige titt på tabellen så fortsatt 6 kamper og 18 poeng. Storhamar har tapt for Vålerenga og Hasle-Løren siden sist gang tabellen var på trykk.

 

 

Stormatchen siden sist var jo denne her der Ringerike Geriatriks møtte Hringariki Norsemen til treningskamp og oppkjøring til WinterClassic 2021. Les om den matchen HER

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg